palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Évszakok a Dunazugban fotópályázat

Évszakok a Dunazugban fotópályázat.


Természet és kultúra – régi gondolatom, hogy a kettő együtt az igazi.  Séta a pompázatos hegyek látványával, bicajozás a Duna mentén, 1800 éves római romokra bukkanva, bakancsos kirándulás közben öreg présházak borait kóstolva, kastélyokat, tájházakat szemlélve, a hagyományokat tisztelő bányászat, vagy épp az itteni üvegművesség emlékeit nézegetve, estére jóízű vacsorák előtt ezer éves királyságunk egykori termeiben bolyongva… mind megannyi nagyszerű kikapcsolódás. Európa egyik legnagyobb folyama, a Duna, a Gerecse, a Pilis és a Budai-hegyek szelíd gerincei határolják ezt a térséget, ahol sok évszázados múltja van a nemzetiségek együttélésének. 2016 végén kezdtem el az anyaggyűjtést a DUNAZUG KALANDKÖNYVÉHEZ, amelyhez egyre több térségbeli település önkormányzata vállal partnerséget és az NKA is támogatja a könyv megírását.

Tervezett határidő: 2017. december eleje – hogy karácsonyi ajándék lehessen 🙂

ÉVSZAKOK A DUNAZUGBAN FOTÓPÁLYÁZAT
Témakörök: természet, portré, épített környezet

Pályázati feltételek:

  • A pályázaton életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, egy induló legfeljebb 6 képpel pályázhat, témánként max 2-2 képpel.
  • A beküldött képek hosszabbik oldala 1000-1200 pixel méretű legyen (a második fordulóba bejutó képekről majd teljes méretű anyagot kérünk) – a képeket elektronikus úton kérjük eljuttatni a címre: Évszakok a Dunazugban tárgy megjelöléssel.
  • A beküldött alkotások neve a következő adatokat tartalmazza (csak kisbetűk, ékezetek nélkül): a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_keprovidcime.JPG, de a képre ne kerüljön semmilyen adat, infó, felirat.
  • A pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat, e feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen.

A pályázó a kép beküldésével egyben a pályamunkájáról ki is jelenti, hogy az saját szerzői műve, azzal nem sért szerzői jogot.

A képek beküldésével a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket.

A képek bármilyen színezése, „fotoshopolása” tilos, kizárással jár.

A beküldött fotók készítési ideje: 2016. január 1. – 2018. január 31.

Beküldési határidő: 2018. január 31. 24 h.

​A zsűri a legjobb fotókat – várhatóan 30-50 db – küldi a második fordulóba. Tervezett időpont: 2018. február 20.

A legjobb képekből vándorkiállítás létrehozását tervezzük, amihez az alkotók engedélyét és hozzájárulását kérjük: 1500 Ft/kép, amelyből a fotók nyomtatását és kasírozását oldjuk meg. A zsűri a második fordulóba jutott képekből választja ki a kategóriánkénti 3-3-3 legjobb fotót. Az eredményhirdetés tervezett időpontja: 2018. március 1.

​Díjazás: a vándorkiállításon való részvételen túl, a dobogós fotók készítői értékes díjakat és ajándékokat kapnak, amelyet a Dunazug térség vállalkozói ajánlanak fel: ebéd, szállás, minőségi helyi portékák, borok…

​Nevezni a honlapon található kérdőív kitöltésével lehet.

Bővebb információ:
Balogh Tamás  – ötletgazda és főszervező                                                                                                              +3620 9257 375