palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fair Play fotópályázat

MOB Fair Play Bizottság fotópályázatot hirdet fair Play témakörben.

Nevezés

 • A benevezett mű eredeti, saját alkotás kell, hogy legyen. A mű nem sértheti harmadik fél szerzői és egyéb jogát.
 • Egy jelentkező több alkotással is nevezhet, ugyanakkor díjazásban csak egyszer részesülhet.
 • A fotót digitális formában, e-mailen, kérjük beküldeni. A beküldött kép, fájl mérete: min. 500 Kb., maximum 3 Mb. Színes és fekete-fehér fotó is elfogadott.
 • Az eredeti fotót szabad módosítani, de a bírálóbizottság fenntartja a jogot, hogy a jelentősen eltorzított, módosított fotókat ne vegye figyelembe a döntésnél.
 • A fotó felbontása nem előírt, de a pályázat minősége feleljen meg a normál közzététel feltételeinek.
 • A fotó szereplői az eredeti élethelyzetben, relációban legyenek a képen, utólag beillesztett, vagy kizárólag digitálisan elkészített pályamű nem elfogadott.
 • A pályamű, fájl elnevezése a készítő neve, például „Kovács_János”. Több mű beküldése esetén a név mögött sorszámot kérünk beírni, például „Kovács_János_1”.
 • Amennyiben a szerző címet is ad a képnek, úgy azt a neve mögé, mint fájl elnevezést írja, például „Kovács_János_FairPlayEreje”
 • A pályázathoz kérjük aláírva és bescannelve csatolni a mellékelt „Nyilatkozat” lapot
 • Nevező aláírásával igazolja, hogy elmúlt 18 éves.
 • A beküldő a kép eredetiségért, valamint a MOB /Magyar/ Fair Play Bizottság általi szabad felhasználásáért felelősséget vállal!

Jelentkezés

BEÉRKEZÉSI Határidő: 2014. szeptember 30.

A kiíró az esetleges késedelmes, vagy technikailag meghiúsult beérkezésért semmilyen felelősséget nem vállal. Beküldési e-mail cím: gabor.deregan@fairplayinternational.org

fairplay_foto2014

Díjazás, zsűrizés, eredményhirdetés

Az első helyezett fődíja egy 2 napos látogatás az Olimpiai Múzeumba, Lausanne-ba. A kiíró további díjakat a weboldalán előzetesen meghirdethet. A díjak pénzre nem válthatóak. A zsűri minden döntése végleges. A zsűri összetétele változhat. A közönségszavazás előzetesen meghirdetésre kerül a www.mob.hu/magyar-fair-play-bizottsag oldalon a pályázatok beérkezése után.

Eredményhirdetés helye, ideje: Budapest, 2014 október

Az eredményeket a szervezők az interneten közzéteszik.

További feltételek

A kiírók a pályázat beérkezésének pillanatától jogot szereznek arra, hogy a műveket bárhol, bármikor saját promóciós céljaikra mindennemű kompenzáció nélkül felhasználják. Egy alkotás benevezésével a jelentkező beleegyezik abba, hogy az alkotással kapcsolatos minden jogot, például szerzői, szabadalmi, formatervezési jogot, visszavonhatatlanul átruház a kiíróra.

Adatkezelés

A kiíró a pályázattal kapcsolatban, valamint későbbi tájékoztatási célokra használja fel a birtokába került személyes adatokat, elérhetőségeket. Harmadik félnek az adatokat nem adja át!

Letölthető nyílatkozat

Információ: www.mob.hu/magyar-fair-play-bizottsag