palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Felhívás a III. Halásztelki Művésztelepen való részvételre!

halásztelekHalásztelek Összművészeti és Kulturális Egyesület felhívása. Idén harmadik alkalommal rendezzük meg művésztelepünket. Köztudott, hogy a Halásztelki Művésztelep alapítói nyitottak minden hazai, külföldi tehetség befogadására a festészet, szobrászat, grafika, fotó területéről. Ha te tehetséges autodidakta, hivatásos, önjelölt művészember vagy jelentkezz! Mutasd meg magadat a képeid által. Izgalmas, érdekes „arcokat” keresünk, akik szívesen alkotnának 6 napon át velünk. Cél a közös alkotás, a közös gondolkodás, az egymásra hatás.

Várjuk mindazon előadók jelentkezését is (egyéb művészeti ágakból) akik a telep ideje alatt művészetük bemutatásával, fellépésükkel szívesen közreműködnének, és színesítenék a telep életét! (honorárium nélkül)

Jelentkezési határidő: 2014. május 1. – (közkívánatra „várólista” van!)

A Művésztelep időpontja: 2014. augusztus 15-20.
Helyszín: 2314 Halásztelek (Bp. -ről 20 km) Hold utca 3. Bocskai ház

Szállás: Bocskai Református Oktatási Központ Kollégiuma, Halásztelek

Mit tudunk felajánlani? Amit garantálunk: Fejlődést, fejlődést, fejlődést és talán életre szóló barátságokat és élményt. Nézd meg a honlapunkat, www.halasztelkimuvesztelep.jimdo.com

facebook (Halásztelki Művészek) oldalunkat. A képek magukért beszélnek.

„Nincs szolga és nincs úr. Csak az alkotás van! Ezért jó itt lenni.” /B.Á.H.V

Csak akkor jelentkezz, ha a következőkkel egyetértesz és elfogadod:

Minimum 1 -2 db telepen készült alkotást fel kell ajánlani a telep javára. FONTOS: A zsűri fenntartja ezen képek kiválasztásának a jogát. (Több kép elkészülte esetén a zsűri kíván választani.)

Mielőtt elküldöd jelentkezésedet, gondold végig, hogy milyen munkát hagysz nálunk cserébe. Elfogadunk időtálló, kiállítható szobrot, fotót, (Fotót kinyomtatva, kerettel, kiállításra kész állapotban) festményt, installációt. Ha farostlemezre készül a festmény, keretről gondoskodni szükséges. Kérjük jelezzétek ezt a pályázatotokban. A felajánlott alkotások az egyesületünk, az egyház, valamint állami tulajdonba kerülnek. Elhelyezése: A helyi Halásztelek Galériában.

Az e-mailben mellékeld a következőket:

  • név, MELLETTE elérhetőségek (telefon, e-mail, weboldal, Facebook – telefonszám nélkül érkezett pályázatok törlésre kerülnek. 🙁
  • fénykép a pályázóról – normális! 😀
  • születési év, város
  • max. 1 oldalas művészeti önéletrajz
  • kiállítások, díjak, elismerések
  • weboldal címe, ha van – ha nincs akkor:
  • 4 db 2 évnél nem régebbi munkád fotója CSAK KISMÉRETŰ fotókat JPG formátumban fogadunk el! Óriásfile-kat autómatikusan töröljük. Weboldal esetén nem szükségesek a képek csatolása. Idén 5000 Ft étkezési hozzájárulás is szükséges, melyet a helyszínen kell befizetni.

Amit adunk: alapanyagokat (többfajta művészpapír, karton, farostlemez, vászon, agyag) Ingyenes szállást, 5 -szöri étkezést.

A szállás *** csillagú: új, tiszta kollégiumi 3-4 ágyas (emeletes) szobákban történik. (Szobán belül van: tűzhely, mosdó, zuhanyzó, ágynemű, törölköző nincs. Az épületben lift van.)

Étkezés – A telepen kaviárral, pincérrel nem találkozol – azonban lelkes helyi támogatók főznek ránk, reggelenként és esténként hideg ételt a hűtőben találsz majd. Hú lehet, hogy néha mosogatnod is kell majd magad után! 🙂

A telep helyszínét a református egyház ajánlotta fel a művésztelep részére. Ezért nem kérnek semmit sem, de a következőket hálából neked is be kell tartani: A telepre külsős vagy átutazó barátokat sajnos idén nem hozhatsz.

A telepre alkoholt (kulturált mennyiség támogatott), drogot behoznod tilos.

Ha a fentiek betartása nem okoz problémát, és szeretnél részt venni telepünk munkájában, az 5 napos bohém kavalkádban, e-mailben jelentkezhetsz.

ZSŰRIZÉS: A beérkezett pályázatok elfogadását zsűrizés előzi meg. A beérkező pályaműveket beérkezések sorrendjében folyamatosan értékeljük. A pályázókat e-mailben, telefonon folyamatosan értesítjük. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hisz a keretlétszám korlátozott!

Részletes programokról, a részvétel egyéb feltételeiről a jelentkezőknek e-mailben adunk további felvilágosítást.

További információ: www.halasztelkimuvesztelep.jimdo.com

A pályázatokat a következő e-mailre várjuk: halasztelkimuvesztelep@gmail.com

Facebook oldalunk: Halásztelki Művészek