palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Felújítási pályázat egészségügyi alapítványoknak

Félmillió forint értékű felújításra pályázhatnak egészségügyi alapítványok a Praktiker jóvoltából. A jótékonysági program célja, hogy élhetőbb környezetet teremtsen a gyógyulási folyamat során az intézményekben.

A Praktiker felhívást tett közzé, mely szerint félmillió forint értékű felújításra pályázhatnak Magyarországon bejegyzett, legalább három éve működő egészségügyi alapítványok. A támogatás magában foglalja a teljes körű tervezést és kivitelezést. A Praktiker jótékonysági programjának célja, hogy élhetőbb környezetet teremtsen a gyógyulni vágyók és az egészségügyi dolgozók számára. A pályázaton induló alapítványok egy-egy általuk vagy fenntartójuk által üzemeltetett ingatlan – építészeti, valamint dekorációs, arculati tevékenységgel elvégezhető – helyreállítására, átalakítására pályázhatnak.

A Praktiker csapata – a nyertes alapítvánnyal szoros együttműködésben – belsőépítésszel tervezteti meg a helyiséget, majd egy kijelölt kivitelezővel és önkéntesekkel együtt lát neki a renoválási munkálatoknak. A szükséges engedélyek beszerzése a pályázó feladata. A felújításról a Praktiker stábja felvételeket készít, amelyet az interneten közzétesz.

Pályázni a Praktiker Facebook közösségi oldalán lehet, a beérkező pályaművek egy erre a célra kialakított szavazófelületen lesznek publikálva. Egy felhasználó legfeljebb egy szavazatot adhat le egy alapítványra. A szavazást az a pályázó nyeri, aki legelsőként gyűjt össze 1.000 like-ot. Az 1.000 like összegyűltét követően a szavazás automatikusan lezárul. Amennyiben a fentiek szerinti legtöbb like-ot gyűjtött nyertes nem felel meg a pályázati kiírásban szereplő jogi feltételeknek, vagy egyéb oknál fogva nem tud, vagy nem akar nyereményével élni, úgy a pótnyertes a szavazás lezárásakor második legtöbb like-ot gyűjtött pályázó lesz, aki a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek megfelel.

Amennyiben a szavazási időszak lezárásakor nincs olyan pályamű, amelyre legalább 1.000 like érkezett, úgy a like-gyűjtési időszakban a legtöbb like-ot gyűjtő pályamű nyer.

Pályázatfeltöltés lépésről lépésre:
Pályázatbeküldés: 2012.10.12. 8:00 – 10.29. 12.00

A pályázati kiírás elérhető itt: http://www.praktikerwebshop.hu/jotekonysag2