palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fidelio fotópályázat

fidelio pályázatItt a nyár, de reméljük, kedves Olvasók, ilyenkor is haszonnal forgatják a Fidelio magazint és a tematikus különszámokat a vízparton, a parkban, a cukrászda napernyője alatt vagy épp a munkahelyen.

Hagyományos rovataink, a hírek, a programbontások és műsorajánlók, interjúk, valamint a könyvajánló mellett nyáron leginkább a fesztiválokra figyelünk. Valószínűleg észrevették, megújult a magazin struktúrája: bár elsősorban Budapest és Pest megye programjaira koncentrálunk, az országjáró rovatban jelezzük a legizgalmasabb, legnagyobb érdeklődésre számot tartó klasszikus, jazz- és világzenei eseményeket, színházi előadásokat, kiállításokat, amelyek Magyarországon zajlanak.

A Fidelio magazin mérete nem változott, továbbra is könnyedén belefér egy hátizsákba, de akár egy kisebb női retikülbe vagy épp egy fotóstáskába is… Új pályázatunkra ugyanis fotókat várunk. Fényképezzék le magukat vagy családtagjukat, barátjukat, ismerősüket, esetleg üzletfelüket a Fidelio magazinnal vagy valamelyik különszámunkkal, és töltsék fel a Fidelio falára a Facebook közösségi oldalon! A kép készülhet reggel vagy este, otthon vagy fesztiválon, határainkon belül és kívül, víz vagy föld alatt – azaz bárhol, bármikor. A lényeg csupán annyi, hogy a Fidelio magazin szerepeljen rajta. Ezen az elkapott felvételen például Fülei Balázs tanulmányozza a Budapesti Nyári Fesztiválra készült különszámot.

Az augusztus 31. éjfélig feltöltöttek közül a szerkesztőség által kiválasztott három fotó készítőjét értékes ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Forrás: http://fidelio.hu/