palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

FOG-FOF-10-Pályázat a fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei által nyújtott szolgáltatások támogatására

szmm pályázatokAz ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (ESZA Nonprofit Kft.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 7/2009. (III. 18.) SZMM rendelete, a szociális és munkaügyi miniszter irányítása alá tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásáról szóló 2010. évi SZMM rendelet, az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény (a továbbiakban: Áht.), az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ámr.), valamint a 85/2004. (IV.19.) Korm. rendelet alapján pályázatot hirdet a fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei által nyújtott szolgáltatások támogatására.


A pályázat célja: Állami támogatásokkal közvetett módon előmozdítani az új Országos Fogyatékosügyi Programról szóló 10/2006. (II. 16.) OGY Határozatban (továbbiakban: OFP) megfogalmazott célok teljesülését, biztosítani a fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei számára életminőséget javító szolgáltatásaik folyamatos működtetését, támogatást nyújtani a kisebb fogyatékosságcsoportokat tömörítő szervezetek munkájához.

A pályázat kódja: FOG-FOF-10

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg:
329 000 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2010. február 18.

Pályázók köre: A fogyatékos személyeket tömörítő érdekvédelmi szervezetek és/vagy ernyőszervezeteik, nyújthatnak be pályázatot.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

FOG-FOF-10 részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése

A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz

További információk:
A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esza.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.
* hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
* keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
* péntekenként 9 és 14 óra között.

———————————————————————————————————————————

Információs nap a „Fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei által nyújtott szolgáltatások támogatása” című (FOG-FOF-10) pályázat kapcsán

Pályázati információs nap a „Fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei által nyújtott szolgáltatások támogatása” című (FOG-FOF-10) pályázat kapcsán, fogyatékos személyeket tömörítő érdekvédelmi szervezetek és/vagy ernyőszervezeteik számára.

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium és az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázati információs napot szervez a Fogyatékos személyek érdekvédelmi szervezetei által nyújtott szolgáltatások támogatása” című (FOG-FOF-10) pályázattal kapcsolatban. A program célja a támogatási rendszer szakmai prioritásainak bemutatása, pályázatírással kapcsolatos technikai tanácsadás és tájékoztatás.

Időpont: 2010. február 5. 10.00 – 12.00
Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 45/C II. emelet 209. – 210. terem (ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. székhelye)

Minden érdeklődőt tisztelettel várunk!

Forrás: SZMM