palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotópályázat a szlovák-magyar határtérség természeti és kulturális örökségeinek bemutatására

Az Európai Együttműködési Nap és a Kulturális örökség európai éve alkalmából az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program fotóversenyt hirdet azzal a céllal, hogy a két partnerország – Magyarország és Szlovákia – állampolgárait aktív részvételre ösztönözze az Európai Együttműködés Napjának ünneplésében.

Célunk továbbá, hogy fotók segítségével bemutassuk a szlovák-magyar határtérség természeti és kulturális örökségeit.

A verseny végén 12 fotót választunk ki egy zsűri és egy Facebook szavazás segítségével, majd a Program kiállítást szervez a képekből Magyarországon és Szlovákiában is 2018. szeptemberében és októberében. Végül a fotók a 2019-es naptárat is díszíteni fogják. A 12 kiválasztott kép készítői a kiállítás megnyitóján vehetik át jutalmukat.

A versenyen való részvételhez a fotókat elektronikusan kell benyújtani a Program Közös Titkárságának az media@skhu.eu e-mail címre 2018. július 5 és augusztus 20. között, feltüntetve a készítő nevét, elérhetőségét (email cím és telefonszám), és a fénykép rövid leírását. A részvételhez a fényképek készítőinek be kell tartaniuk a fotópályázat Feltételeit.

Letölthető dokumentumok

Alapszabályok

  • Benyújtási határidő: 2018. augusztus 20. 23:59 (CET) a media@skhu.eu email címre;
  • Egy ember egy fotóval pályázhat (jpg, min. 150 dpi, max. 15 Mb);
  • Engedélyezett módosítások a képen: élesség- és színkorrekció;
  • Amennyiben azonosítható ember(ek) van(nak) a képen (és a Polgári törvénykönyv nem rendelkezik másképpen), ezektől az emberektől hozzájáruló nyilatkozatot kell kérni, és benyújtásakor csatolni ezt/ezeket a fénykép mellé. (A hozzájáruló nyilatkozat mintája letölthető 3 nyelven).