palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Futtassuk be együtt a művészeted! a Godot Galéria pályázata

A Godot Galéria pályázatot hirdet feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni akaró képzőművészek és designerek számára.

A Godot Galéria szervezésében megrendezzük a Godot Pop-Up Kiskarácsony – Kortárs művészetet minden karácsonyfa alá! kiállítást és karácsonyi vásárt.

Az eseményre 2016. decemberében kerül sor a Klauzál téri Vásárcsarnokban az Antik PLACC-cal egyidőben és együttműködésben kerül sor.

Kezdeményezésünk célja, hogy az alkotások a kortárs művészetek iránt érdeklődő teljes közönség számára elérhető áron váljanak hozzáférhetővé, gyűjtővé téve az egyszeri kiállításlátogatót is.

Ha szeretnél ebben részt venni, ha szeretnéd azt, hogy a te műved is valaki karácsonyfája alá kerülhessen, itt pályázhatsz.

A kiválasztott művek árát közösen, „gerilla árazás” jegyében, határozzuk meg. A gerilla árazás egy alulról építkező árazási folyamat, ahol az első bemutatkozási irányárat 3 napon át tartjuk, majd folyamatosan emeljük.

mti_logo

Díjazás

  • Fődíj: A Godot Galéria a pályázaton résztvevő alkotók közül 1 fő számára lehetőséget nyújt a Godot Galériában önálló kiállítás megrendezésére.
  • Külön díj: A Galéria a beküldött pályaművek alkotói közül 5 fő számára lehetőséget nyújt a 2017-es évben induló Godot Mezőszemerei Művésztelep, 7-10 napos alkotótáborában való részvételre, ahol a művészek szállást, étkezést és anyagköltséget kapnak munkájukhoz a művésztelepen. Az ott készült munkákból a Godot Galéria kiállítást rendez.

A beküldendő műveket két kategóriában – Képzőművészet (fotó, festmény, szobor, grafika…stb.) illetve Design – várjuk 2016. november 24. 12.00 óráig a godotpalyazat@gmail.com e-mail címre.

Letölthető dokumentum

Godot Galéria részletes pályázati kiírás

A pályázatról bővebb információt a Godot pop-up Karácsony facebook oldalon kaphatnak.

Futtassuk be együtt a művészeted!

Jó pályázást kívánunk!