palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Gödöllő 2023 logótervezési pályázat

Gödöllő város részt kíván venni az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázaton. Ennek egyik első lépéseként az arculat fontos elemének megjelenítésére pályázatot ír ki.


A pályázat célja: A Gödöllő 2023 logó megtervezése.

Szempontok a logó megtervezéséhez:

  • A logónak kötelezően tartalmaznia kell a következő szöveges elemet: Gödöllő 2023
  • Olyan logót kell tervezni, amelyhez szervesen illeszthető az Európa Kulturális Fővárosa, illetőleg az European Capital of Culture szöveg.
  • Az illeszkedést a tervekben be kell mutatni.
  • A logóterveket színes, valamint fekete-fehér verzióban is el kell készíteni.

Részvételi feltételek
A pályázat nyilvános. A beérkezett pályaműveket szakmai bírálóbizottság véleményezi – az ebben szereplők nem ismerhetik a pályázók kilétét. A beérkezett pályaműveket egy kiállítás keretén belül Gödöllő lakossága is megismeri, véleményezi. Gödöllő Város Önkormányzata jogosultságot szerez a győztesként kiválasztott pályamunka teljes és kizárólagos felhasználására, használatára.
A győztes kiléte csak a végeredmény kihirdetésekor derül ki.

A pályázat benyújtása
Kizárólag e-mailben (Godollo2023@godollo.hu) lehetséges egy összevont pdf-dokumentum formájában (maximum 15 MB). A pályaművet kísérőlevéllel kell ellátni, aminek tartalmaznia kell a pályázó személy nevét és elérhetőségét. Az anyagot a beérkezés után Gödöllő2023 elnevezéssel és egy négy számjegyű kóddal látják el. A beérkező pályázatokat kezelő, erre felhatalmazott személy az elbírálási folyamatból ki van zárva.

A pályamunkákat legkésőbb 2017. március 5-én éjfélig várjuk az alábbi címre: godollo2023@godollo.hu maximum 15 MB terjedelemben.

Személyes egyeztetési lehetőségre van mód, időpontot előre egyeztetni kell a 06-70-8868706, vagy a 06-70/8868745 telefonszámon, vagy a megadott e-mailcímen.

A pályaművek 2017. március 13-19. között kiállításra kerülnek a Művészetek Háza előterében, ahol a lakosság is véleményezheti. Ezt követően a szakmai bírálóbizottság véleményezésére kerül sor és az így született döntés kerül Gödöllő Város Képviselő-testületének Kulturális, Sport és Nemzetközi Bizottsága , majd Gödöllő Város Képviselő-testülete elé, amely a végső döntést meghozza.

A pályázati győztes díjazása nettó 300.000 Ft.

Döntés a pályázat eredményéről: 2017. március 23-án.

A pályázat kiiírója