palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Gondolatok koponyákból facebook oldal logó és szimbólum pályázata

KoponyaA Gondolatok koponyákból facebook oldal logó és szimbólum pályázatot hirdet. A feladat: Megtervezni grafikus módon (tehát számítógép használatával) a Gondolatok koponyákból facebook oldal logóját és szimbólumát!

Formai követelmények: Png formátumban

Facebook profilkép mérete: szélessége és magassága 180px.

A Facebook idővonalon a cover kép (facebook borító fotó) mérete: szélesség: 851px magasság: 315px.

Mind a két méretben legyen logó és szimbólum is!

Miért kell ez a két dolog? Természetesen a nyereményekért, amiknek költségét én magam fogom állni.

2013.11.30-tól 2013.12.31-ig tehát év végéig lehet jelentkezni a pályázatra a kész munkákkal! Erre az e-mail címre kell küldeni őket: kenyarov@gmail.com

Nem csak a munkátokra vagyok kíváncsi és szerintem a többi ember sem, éppen ezért rövid bemutatkozást kell írni a jelentkezőről plusz leírást a pályaművekről!

Szeretném leszögezni, hogy ezek a munkák nem lehetnek vulgárisak, politikai állásfoglaló, vallás gyűlölő, rasszista pályaművek! Máskülönben automatikus kizárást jelent a pályázatról!

Érdemes körbenézni a blogon és magán a facebook oldalon, hogy pontosan be tudja az alkotó határolni a témát, amiben dolgoznia kell.

Mi lesz azután, hogy beküldték a pályaműveket? Feltöltöm őket a facebook oldalra, ahol a közönség fogja szavazással (Like/Tetszik gomb, megosztás) bírálni a pályaműveket. Határideje: 2014.01.31. 

Miért éri meg nekik szavazni? Azért, mert sorsolni fogok a szavazók között, hogy ki nyerjen az ingyenes nyeremények közül. Lesz tehát közönség díjsorsolás is. 🙂

Blogoldal: http://gondolatokegykoponyabol.blogspot.hu/