palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GRI-MASZKOK alkotói pályázat

gri maszkokA Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület pályázatot hirdet 14-24 éves alkotó fiatalok részére zene, képzőművészet, film, irodalom és színház kategóriában: A pályázat célja olyan alkotások létrehozásának ösztönzése, amelyek a fiatalok szemén át mutatják meg az őket körülvevő világot.

A pályázat témája:

I. Kategória – zene

Olyan dalokat, zenéket várunk, amelyek a fiatalokat érintő témákat dolgoznak fel. Zenei stílusbeli megkötés nincs. Az alkotás időtartama maximum 5 perc, formátuma mp3

II. Kategória – képzőművészet

Olyan képzőművészeti technikával készült alkotásokat várunk, amelyek tükrözik mindennapjainkat és a sok minden által befolyásolt életünket. A pályamunkákat eszköz megkötés nélkül fogadjuk.

III. Kategória – film

Olyan filmeket várunk, amelyek a fiatalok mindennapjait jellemző élethelyzeteket mutatnak meg, és kifejezik az alkotók személyes véleményét. Műfaji megkötés nincs. A filmek készülhetnek mobillal, fényképezőgéppel, HD kamerával stb. A pályamunka hossza max.10 perc.

IV. Kategória – irodalom és színház

Olyan, irodalmi igénnyel készült szövegeket, vagy színházi jeleneteket várunk, amelyek a fiatalokat érintő élethelyzeteket, problémákat dolgoznak fel. Műfaj- és stílusbeli megkötés nincs.

 A pályázaton való részvétel feltétele:

  • Betöltött 14-24. életév
  • Regisztráció 2014. március 20-ig

A regisztrációval a pályázó (kiskorú esetén a pályázó gondviselője) hozzájárul ahhoz, hogy alkotását – az alkotó személyének megjelölésével – a Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület szakmai programjai során felhasználja.

A pályázatok elbírálása:

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. Kategóriánként az 1-3. helyezettek jutalomban részesülnek.

A beérkező pályamunkák számára április végén az Országos Diákszínjátszó Találkozó keretében széles körű nyilvánosságot biztosítunk a Miskolci Nemzeti Színházban.

Jelentkezési határidő: 2014. március 20-ig e-mail-ben (montazsegy@gmail.hu) vagy az Egyesület weboldalán (http://www.montazsegyesulet.hu/kapcsolat)

A pályázat beadása: 2014. március 31-ig

A pályamű beadásával kapcsolatos információ kérhető: http://www.montazsegyesulet.hu/kapcsolat)

A pályázatok elbírálása: 2014. április 20-ig, az eredmények közzététele az egyesület honlapján.

Link: GRI-MASZKOK pályázat