palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hamis információkat terjesztenek a koronavírussal összefüggő fejlesztéspolitikai pályázatokról

Hamis információkat terjesztenek a koronavírussal összefüggő fejlesztéspolitikai pályázatokról.

A közösségi oldalakon és e-mailes körlevelekben egyre több valótlan állítás, minden alapot nélkülöző híresztelés terjed új pályázati lehetőségek megnyitásáról, a megvalósítás alatt álló, uniós társfinanszírozású projektek elszámolási szabályainak változásairól – hívja fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

A veszélyhelyzetet kihasználva mások mellett egy pályázatíró vállalkozás is hamis információkkal házal, így próbálva új ügyfeleket szerezni.
A kormány és a fejlesztéspolitikai intézményrendszer kiemelt célja az emberi élet és egészség védelmén túl, hogy hatékonyan kezelje a koronavírus gazdasági hatásait, gyors intézkedésekkel járuljon hozzá a magyar vállalkozások, a magyar emberek munkahelyeinek megtartásához.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium arra kéri a kedvezményezetteket és leendő pályázókat, hogy körültekintően, kellő kritikával tájékozódjanak, a fejlesztéspolitikai beavatkozásokról és a pályázatokról szóló hiteles, naprakész információkért minden esetben a hivatalos kormányzati portálokat (www.kormany.hu, www.palyazat.gov.hu) keressék fel.

Forrás: ITM