palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Harkányfürdő kabala tervezési pályázat

Tervezd meg a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő kabaláját! Alkotói pályázat iskolások számára. A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. pályázatot hirdet, a „Harkányi Gyógy- és Strandfürdő kabalája” címmel.

A pályázat célja: A Gyógyfürdő kabalájaként egy olyan kabalafigura elkészítése a cél, amely minden korosztály számára jó élményt és kellemes pillanatokat szerez, valamint figyelemfelkeltő megjelenésével bárhol a társaság középpontja lehet.

A nyertes pályamű koncepciója alapján a kabalát a pályázat kiírója elkészítteti, amely így később több formában megjelenik majd a fürdő életében (pl. kisebb plüss- és embernagyságú figura). A különböző felhasználási formákat a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. elsődlegesen marketing célokra kívánja fordítani, így például a figurába öltözött kolléga megjelenik majd a fürdő egyes rendezvényein, valamint kiállításokon is.

Ki lehet pályázó? Minden magyar anyanyelvű, 6 és 18 év közötti általános- vagy középiskolai tanuló.

Hogyan kell pályázni? A pályázat kiírója legkésőbb 2017.04.17-ig, a harkany.kabala@gmail.com emal címre várja elektronikus formában a pályázatokat.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • személyi adatokat, így a pályázó nevét, címét, oktatási intézményének nevét, gondviselőjének nevét és telefonszámát;
  • továbbá a pályázat, tehát a javasolt kabala látványtervét, mely lehet bármilyen technikával készül rajz vagy festmény, illetve egyéb alkotás (gyurma, textil, stb.) fotója;
  • a pályamű szöveges, maximum 10 mondatos bemutatását, mely tartalmazza a figura karakterének leírását és nevét is.

A pályázat menete:

Az első forduló 2017.03.17 – 2017.04.17-ig tart.

A határidő lejártát követően a beérkezett pályaművek közül a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. kiválaszt hármat, melyet 2017.04.20-án Facebook oldalán (www.facebook.com/harkanyfurdo) nyilvánosságra hoz.

Ezt követően a pályázat kiírója 2017.05.05-ig szavazást hirdet, mely keretében a Facebook oldalon a közönség szavazással döntheti el, melyik pályamű legyen a nyertes.

Nyeremények:

  • A pályázatot határidőn belül beküldők között a pályázat kiírója a pályázat lezártát követő 15 napon belül kisorsol 10db 2 főre szóló ingyenes belépőt a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőbe, amelynek a legkésőbbi felhasználási határideje 2017. augusztus 31. napja.
  • A Facebook oldalon szavazók között a szavazás lezártát követő 10 napon belül 5 db 5.000,- Ft értékű utalvány kerül kisorsolásra, függetlenül attól, melyik pályaműre szavaztak.
  • A Fürdő zsűrije által kiválasztott, de nem nyertes 2db pályamű beküldői teljes nyári (06.01-08.31) ingyenes strand belépési lehetőséggel gazdagodnak.
  • A nyertes pályázat beküldője nyereményként megkapja:
  • a 001-es sorszámú relikviát, azaz a pályázata alapján készült, sorszámal ellátott relikviának az első darabját;
  • valamint kiemelt fődíjként a 2017.06.01 – 2018.05.31.-ig terjedő időszak vonatkozásában a nyertes pályamű elkészítőjének nevére szóló 1 éves bérletet és 1 fő szabadon változtatható felnőtt közeli hozzátartozója részére 1 éves, kizárólag együttes belépésre feljogosító bérletet.

Harkányfürdő kabala tervezési pályázat