palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Használtelem- és elektronikus készülék-gyűjtő verseny

relem pályázatÖrömmel értesítjük, hogy használtelem- és elektronikus készülék-gyűjtő versenyünket 2011. tavaszán újra megrendezzük! Eddigi versenyeinkben már több mint 2 000 iskola vett részt, és a lelkes diá­kok tanáraik támogatásával sok tonnányi használt elemet és akkumulátort, mobiltelefont és egyéb, elektronikus készüléket gyűjtöttek vissza, hozzá­járulva ezzel környezetünk védelméhez. A tavaszi versenyben az elemek, kisakkumulátorok és mobiltelefonok mellett a versenyzők ismét gyűjt­hetnek kisméretű elektronikus készülékeket is.

(Kérjük olvassák el a lap alján lévő leírást arról, hogy milyen elektronikai készülékek gyűjthetők a versenyben!)

Az iskolák nyereményei közt szerepelnek laptopok, elemlámpák, könyv­utalvány és pénzjutalom, a Magyar Madártani Egyesület előadásai, madár­barát kellékek. Az osztályok kiránduláson, színház- vagy mozilátogatáson ve­hetnek részt, a diákok pedig egy éves előfizetést nyerhetnek a Süni vagy a Vadon magazinra, zenelejátszókhoz és egyéb nyereményekhez juthatnak, vagy izgalmas hetet tölthetnek el egy angol nyelvű kalandtáborban a Bakonyban.

Most induló versenyünkben is – a korábbiakhoz hasonlóan – több mint 2 millió forint értékben osz­tunk ki nyereményeket. Nyereményben részesül a száz legtöbbet gyűjtő diák, az iskolák kapcsolattar­tói közt pedig huszonöt meglepetés ajándékot sorsolunk ki.

Az egyre lelkesebben részt vevő óvodákat is értékes nyereményekkel jutalmazzuk!

Mellékelten küldünk Önöknek egy plakátot és egy matricát (ezt a bejáratra szánjuk), hogy – amennyiben jónak látják – tájékoztathassák a diákokat a versenyről.

A versenyben való részvétel egyetlen feltétele, hogy honlapunkon jelezzék részvételi szándékukat. Kérjük, hogy ezt minél előbb tegyék meg! A jelentkezésről visszaigazoló mailt küldünk a további teendők ismertetésével.

A versenyről és a nyereményekről részletesen tájékozódhat honlapunkon is: www.relem.hu

Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznének versenyünkre, olvassák el a részvételi feltételeket!

A versenyzéshez sok sikert kívánunk! telefon: 801 2910 fax: 801 2911 1133 Budapest, tutaj u. 6/a Mail: info@relem.hu

Letölthető dokumentum

versenykiírás

Ha még nem rendelkeznek a képen látható elemgyűj­tő edénnyel – a versenytől függetlenül – díjmentesen igényelhetik azt honlapunkon: http://www.relem.hu/index.php?p=hogy_letesitheto_gyujtop. Az edény igénylése és a hulladék elem benne való gyűjtése független a versenytől: nem tudjuk garantálni, hogy még a verseny időtartama alatt megkapja minden iskola, ugyanakkor olyan oktatási intézmény is igényelheti, amely nem vesz részt a versenyben. A gyűjtőedényeket állandó használatra adjuk át az is­koláknak, a hulladék elszállítása díjmentes. Várjuk igénylésüket!

A gyűjtőversenyben olyan hulladékká vált, kisméretű, hálózati vezeték nélküli, használt elektronikai készülékek gyűjthetők, amelyek valaha kizárólag elem­mel vagy kisakkumulátorral működtek és beleférnek egy 25 cm élhosszúságú kockába pl.: konyhai mérleg, elemlámpa, mobiltelefon, kisrádió, discman, MP3 lejátszó, akkus barkácsgépek, stb. Kérjük a méretkorlátozást figyelembe venni! (Az egykoron 220V vagy 380V hálózati árammal működött, hálózati kábellel rendelkező elektromos berendezések pl.: vasaló, hajszárító, fúrógép, kenyérpirító, vízforraló stb., valamint a képcsöves készülékek nem vesznek részt a versenyben és nem áll módunkban visszavenni. Ezek leadásáról bővebben: www.electro-coord.hu oldalon tájékozódhat.)

Forrás: www.relem.hu