palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hitelesen a Diákhitelről pályázat!

due pályázatTudod, mi az a Diákhitel, hogyan működik és mire jó? Lehet, hogy te igen, de az iskoládban nem mindenki van így vele. Mutasd be a Diákhitelt a lapodban és nyerj! A DUE és a Diákhitel Központ közös pályázata, melyen Te 100 ezer forintod, iskolád 200 ezer forintot nyerhet. November végéig pályázhattok!

A Diákhitel fontos segítséget jelenthet abban, hogy a továbbtanulási döntésnél ne kelljen anyagi okokból engedményeket tenni. Segítségével valóban olyan intézményt választhatsz, amit szeretnél, és ahol a diploma mellett sikeres jövőt megalapozó ismereteket is szerezhetsz.

Ugyanakkor sokakat olyan félelmek tartanak vissza a Diákhitel felvételétől, amelyek tévhiteken és előítéleteken alapulnak. Sokan nem tudják például azt sem, hogy a Diákhitelt egy állami intézmény folyósítja, és ebből nem tesz szert üzleti haszonra.

Azért, hogy minden középiskolás tiszta képet kaphasson, a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös pályázatot hirdet ismét középiskolai diáklapok szerzői számára olyan cikkek megírására, amelyek valósághűen mutatják be a Diákhitelt.

  • a cikkeknek középiskolai diáklapokban kell megjelenniük 2010. november 30-ig
  • tényszerű újságcikkeket várunk, nem reklámokat. Objektíven és pártatlanul kell bemutatni a Diákhitelt a diákok számára (nem pedig rábeszélni őket). A cikkhez szükséges, Diákhitelt bemutató rövid, de részletes összefoglalót ide kattintva találsz.
  • külön erősségként értékeljük, ha a cikk azzal is foglalkozik, hogy a végzős tanulókban milyen kép él a Diákhitelről. (Az esetleges tévhiteket, félreértéseket azonban helyre kell tenni!)
  • a cikkek terjedelme legalább 3.000, legfeljebb 3.500 karakter lehet (minimum 1 gépelt oldal)

Az írásokat a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közösen bírálja el. A tények helyességén felül értékeljük majd az eredeti és közérthető stílust, valamint a cikk ötletességét is.

Díjak:

  • Az első helyezett cikk szerzője: 100 ezer forint (iskolájának alapítványa: 200 ezer forint)
  • A második helyezett cikk szerzője: 75 ezer forint (iskolájának alapítványa: 150 ezer forint)
  • A harmadik helyezett cikk szerzője: 50 ezer forint (iskolájának alapítványa: 100 ezer forint)


Beküldési határidő:
2010. november 30.

A pályázatokat a 1583 Budapest, Pf.14 címre várjuk. A borítékra írjátok rá: “Diákhitel”, és a pályázathoz mellékeljetek egy adatlapot is, amin a neveteket és minden elérhetőségeteket feltüntettek!

Ünnepélyes eredményhirdetés:
2010. december 10-én Budapesten, a DUE Médiahálózat karácsonyi ünnepségén.

Bővebb információ: due kukac due pont hu, 06-1-222-8213

Forrás: http://www.due.hu/