palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hozzuk divatba Magyarországot rajzpályázat

Hozzuk divatba Magyarországot pályázatA Souven-Air Kft. országimázs pályázatot hirdet az alábbi címmel: Szülőföldünk arca a mi arcunk. A mi jellemvonásaink, a mi álmaink, a mi lehetőségeink tükröződnek benne. Általa vagyunk részei egy nagyobb egésznek. És általa vagyunk érdekesek mások számára. Mindnyájunknak megvan a maga Magyarország képe. A magunk tája, a magunk története, ami ott él a szívünkben, ott munkál lelkünkben. Mégis nehezen beszélünk erről. Mégis nehezen nyílunk meg a világnak. Pályázatunk célja, hogy fordítsunk ezen a helyzeten! Mutassuk meg Magyarországot, s benne szűkebb pátriánkat olyannak, amilyennek szeretjük, és amit mások is méltán tarthatnak érdekesnek, vonzónak és szeretetre méltónak. Magyarország 1000 esztendős, mégis fiatal, megannyi újjászületést megélt ország. Pályázatunk, melyet „SZÜLÖFÖLDEM – szívvel, lélekkel” címmel hirdetünk meg ezért is szól a fiataloknak.

Pályaművet az alábbi témákban várunk

  1. Magyarország: ebben a témában olyan kép-képek, grafikák, szimbólumok elkészítését várjuk, amelyeket Magyarország ihletett, és amelyek a pályázó szerint a legjobban jellemzik országunkat, vagy amelyek a legjobban, legérdekesebben, legfigyelemreméltóbban fejezik ki hazánk értékeit.
  2. Szülőfalum / Szülővárosom: ebben a témában olyan kép-képek, grafikák, szimbólumok elkészítését várjuk, amelyeket a pályázó szűkebb pátriája ihletett, és amelyek a pályázó szerint a legjobban jellemzik szülőföldjét, vagy amelyek a legjobban, legérdekesebben, legfigyelemreméltóbban fejezik ki az adott település (esetleg térség) értékeit.

Olyan rajz pályaműveket várunk, amelyek akár önálló műalkotásként, vagy más alkalmazott felhasználás formájában is megállnák a helyüket a világban.

A pályázat célja olyan alkotások létrehozásának inspirálása, amelyek a konvencióktól mentesen, vagy épp a konvenciókat újraértelmezve, újszerűen, érdekesen, sajátos látásmóddal, szerethető formában mutatják meg szülőföldünket. Hozzuk divatba Magyarországot !

A szavazás 2010. november 15-én kezdődik.

Képeid feltöltésének utolsó lehetősége 2011. január 15.

A részletes pályázati útmutató és a jelentkezési lap letölthető az alábbi linkekről:
Pályázati útmutató
Jelentkezési lap

Regisztráció

Szavazás

Forrás: http://www.hungariansouvenirs.hu