palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

I Amsterdam Taxi logópályázat

Az I Amsterdam Taxi pályázatot hirdet kreatív grafikusoknak és designereknek,  Favorite Creative Logo címmel.

Olyan szlogennel egybekötött logókat várnak, melyek egyszerre egyediek, találóak, könnyen azonosíthatóak, trendkövetőek ugyanakkor időtállóak és vonzóvá teszik a cégünk arculatát.

Technikai feltételek

  • A pályaműről készült, beküldendő képnek minimum 1 Mbyte maximum 5 Mbyte-os méretű jpg vagy png kiterjesztésű képnek kell lennie.
  • Fontos, hogy a pályaművekkel együtt a Pályázó pontos neve, postacíme, telefonszáma is leadásra kerüljön. Egy pályázótól maximum 1 pályamű beküldésére van lehetőség, előny ha a logót ráteszed a buszunkra (a busz a pályázatban van csatolva a képek a pályázatban illusztráció eredeti buszaink az oldalon található ( https://www.facebook.com/I-amsterdam-Taxi-1554562741503158/… ).

Beküldési email cím info.iamamsterdamtaxi@gmail.com

A Pályázat benyújtásának határideje: 2016.11.16

Eredmény hirdetés 2016.11.18 20:00 óra

A legtöbbet TETSZIKelt/LÁJKolt pályamű nyereménye 60.000 ft és egy Hollandiai utazás!A Pályaművek az oldalon egy mappában, név szerint lesznek besorolva,a LÁJK gyűjtés csak a mappából oszthatóak (értelem szerűen mindenki a saját képét osztja a mappából vagy linkeli) illetve linkelhetők,az arra kapott LÁJK érvényes! Legyen a tiéd a legjobb!Pályázatunkat módosítjuk!!!

Figyelem az utasaink mai jelzései miatt napi 10 LÁJKtetsziket engedélyezünk,mivel zavarja egyes utasunk nyugalmát a LÁJKtetszik értesítések az oldalról!

A pályázat lezárásáig naponta ,aki a pályázók közül ezt a módosítást megszegi kizárjuk a pályázatból!