palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

I. Budapesti FotósViadal

A Pannon Fényképészkör Egyesület szervezésében 2017. május 27-én, szombaton megrendezésre kerül az I. Budapesti FotósViadal.

A FotósViadal egyedisége abban rejlik, hogy a versenyzők számára egy időben csak egy téma és annak időkorlátja áll rendelkezésre. Az egész napos megmérettetés során 8 darab témát kapnak majd a versenyzők, amelyeket meg kell fotózniuk Budapest szívében. A nap folyamán öt helyszín lesz, ahol leadhatják majd képeiket.

A mozgalmas verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét.

A rendezvény során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
A verseny célja elsősorban, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, élmény legyen a részvétel, és összemérhessék kreativitásukat a versenyzők. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére is egyaránt számítanak.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet már megtehetnek a honlapon a versenyzők (www.fotosviadal.hu).

A regisztrációs díj 2.000 Ft, 14 év alattiaknak 1.000 Ft, melyet majd a verseny napján, a helyszínen lehet befizetni.