palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ígéretek 9 – vers- és novellapályázat

A GARBO Kiadó és a Vidám Falu Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet az Ígéretek antológia 9. kötetének kiadásához. Az Ígéretek 1. kötete a 2009-es tavaszi Ünnepi Könyvhétre jelent meg, most pedig már a 9. kötetet tervezzük kiadni. 2012 januárjától a Vidám Falu Alapítvány égisze alatt szervezzük a pályázatot és az antológia megjelenését. Várjuk visszatérő és új pályázóinkat, akik szeretnék viszont látni versüket, novellájukat az antológia oldalain!

A pályázat címe: Ígéretek 9 – vers- és novellapályázat

A pályázat kiírója: GARBO Kiadó

A pályázat beadási határideje: 2013. április 15.

A pályaműveket elektronikus úton kérjük eljuttatni a szecsody.peter@garbokiado.hu e-mail címre. A beküldött művek elbírálása folyamatosan történik. A beküldött prózai írásmű maximum 10 ezer leütés lehet vagy 1 vers.

Pályázati feltételek:  A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön (a csatolt fájlban!) szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. Kérjük, mielőtt pályaművüket elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el. Életkor, végzettség vagy foglalkozás tekintetében semmilyen előfeltétel nincs.

 A pályázat elbírálása: Az anyagokat szakértők bírálják el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes műként szerepelnek és kiadásra várnak. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

A nyertes művek kiadása: Az irodalmi pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lesz egy fényképes bemutatkozó oldala is. A kiadáshoz 7500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ezt a hozzájárulást fizetheti maga a szerző vagy hozhat támogatót, aki helyette fizet.

A megjelent Ígértek köteteket a LilaKöd Könyveskávézónkban és a webáruházunkban forgalmazzuk. A könyv-nagykereskedőkön keresztül az ország könyvesboltjaiban is kaphatók, könyvtárakban megtalálhatók. Eljuttatjuk online és offline médiákhoz, ahol bemutatják, írnak róla, így nagyobb ismertséghez juttatják a könyvet, szerzőinket. A kötetben megjelent szerzőknek ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint szerzői, felolvasó esteket, író-olvasó találkozókat szervezünk.

 A pályázatnak nevezési díja NINCS!

 Bővebb információ:

GARBO Kiadó
1136 Budapest, Tátra u. 22.
Tel.: 06 1/339 0830
www.garbokiado.hu