palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

II. HUNTINGPress fotópályázat

Hunting fotópályázatA pályázat témája a párzás: az apró rovarok párzása ugyanúgy téma, mint a rétisasok szerelmes röpte, vagy akár az őzek üzekedésének beteljesülése, a borítás.
A beérkezett pályázati anyagokat a Magyar VADÁSZLAP szerkesztősége fogja elbírálni.
A zsűri által legjobbnak ítélt három fotó készítői egyhetes foto-szafarin vehetnek részt a HM VERGA Zrt., a Bakonyerdő Zrt. illetőleg a Gemenc Zrt. területén 2015 szeptemberében.
A pályamunkák válogatott anyagából kiállítást szervezünk 2015 februárjában, a XXII. FeHoVá-n.
A pályázat részleteiről a HUNTINGPress.eu oldalon adunk négy nyelven tájékoztatást. Ugyanitt közöljük a megmérettetés végeredményét 2014. november 20-án.
A maximum 10 felvételből álló pályázati anyagot .jpg formátumban CD-n (1031 Budapest, Rozália utca 59/a.) vagy e-mailen (foto@fotohunting.hu) küldheti, nevezheti be a pályázó. Mind a postai úton, mind az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét. Pályázni az eredeti képekből készített nézőképekkel lehet, amelyeknek mérete a fotó hosszabbik oldalán minimum 1900 px.
A díjazott és kiállításra beválogatott munkákat utólag nagy felbontásban is el kell küldenie a pályázónak.
A beküldési határidő 2014. november 15.
A Fotóügynökség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött pályázati anyagokat – az eredményhirdetés után – beemelje kínálatába, így a pályázatra jelentkezés feltétele, hogy a fotós szerződést kössön a Fotóügynökséggel.
Kovács Sándor – Szerelem
Kovács Sándor – Szerelem
Minden eladott felvétel után a szerző megkapja a honoráriumát. A Fotóügynökség honlapján az alábbi címen lehet regisztrálni:
http://fotohunting.hu/hu/csatlakozas