palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

III. Címlap + Arc Diáklap Szépségverseny

due pályázatA te suliújságodé a legjobb címlap? Szeretnéd, ha egy profi grafikus elkészítené a lapotok plakátját? Jól jönne 75 ezer forint a következő számhoz? Akkor vegyél részt október 15-én a X. Diák-médiatalálkozón, ahol ismét megrendezzük a diáklap-szerkesztőségek versenyét.
Keressük a legkreatívabb címlappal megjelent újságot, valamint plakátot vagy plakáttervet, amely a lapot hivatott reklámozni.
Díjak:

  • A legjobb címlap díját elnyerô újság következô számának megjelenését 75 ezer forinttal támogatja a DUE.
  • A legjobb plakáttervet elkészíti egy profi grafikus, és rendelkezésetekre bocsátja, valamint megjelenik a DUE Tallózó következő számában.
  • A győztes lap szerkesztőségének jelenlévő tagjai kedvezményt nyernek a DUE Médiahálózat 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborába.

Kategóriák:

  • középiskolai lapok
  • felsőoktatási intézmények lapjai

Részvételi feltételek:

  • A versenyen való részvételhez ki kell tölteni egy nevezési lapot, amelyet legkésőbb október 10-ig kell visszaküldeni a mediatalalkozo@due.hu e-mail címre.
  • A versenyen csak azok a 2010-ben megjelent lapok vehetnek részt, melyek előzetesen neveztek és a szerkesztőség tagjai 2-5 fős csapatokkal, valamint az újsággal és a plakáttal/plakáttervvel 11 óráig megjelennek a helyszínen.
  • A plakát maximum A4-es méretű lehet, melynél nem a kivitelezés minőségét, hanem az ötletességet és a kreativitást veszi figyelembe a zsűri, amelynek elnöke Réz András.

Letölthető dokumentum

nevezési lap

Verseny menete:
A címlapok és plakátok közül a zsűri választja ki az öt legjobbat. Ezeknek az újságoknak a képviselői lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák lapjukat kb. 1-1 percben a színpadon. A bemutatkozás után választja ki a zsűri a legjobb lapot. Az értékelésben az újság címlapja, a hozzá készült reklámplakát és a bemutatkozás együtt számít.

A puplikum szavazatai alapján egy közönségdíjat is kiosztunk.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó X. Diák-médiatalálkozón a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola körépületében. Cím: XIV. Nagy Lajos király útja 1-9.

A pályázatról további információ kérhető a due kukac due pont hu e-mail címen, illetve a DUE-irodától munkaidőben a 06-1-222-82-13-as telefonszámon.

Forrás: http://www.due.hu/