palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Invitel InnoApps Díj 2010

innoapps-bannerAz Invitel Zrt. pályázatot hirdet egyetemistáknak és főiskolásoknak. Szeretnénk teret adni, hogy megmutathassátok a tehetségeteket és természetesen a legjobbakat díjazzuk is. Azokat a fiatalokat keressük, akik saját applikációt/alkalmazást fejlesztettek bármilyen témában.

Például nevezhetsz: Android, iPhone alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Apple Macintosh szoftver, applikáció, vagy webes fejlesztéssel, Facebook alkalmazásokkal.

Gyere és pályázz, hogy megnyerd a fődíjat, kategóriánként 200.000 forintot és 1 éves Net&Go előfizetést.

Indulhatsz minden olyan innovatív fejlesztéssel, amely akár üzlethez, munkához, tanuláshoz, akár a szórakozáshoz köthető. A lényeg: kizárólag megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel jelentkezhetsz, tervekkel nem!

Két kategóriában pályázhatsz:

 • I. Szórakozz! – minden olyan alkalmazás, amely a szórakoztatással, szórakozással függhet össze, megvalósítás formájától, annak hasznosságától függetlenül.
 • II. Ne szórakozz!  – minden olyan alkalmazás, ami tanulással, munkával, tájékozódással, információs összeköttetéssel, bármilyen hasznosnak ítélt dologgal kapcsolatos, meg

Az Invitel InnoApps 2010 Díj egy pályázat, amelyben felsőoktatási intézmények diákjai vehetnek részt. A pályázaton valamilyen újszerű, ötletes „alkalmazás” (applikáció) benyújtásával lehet indulni.

Ez lehet olyan innovatív fejlesztés, amely akár üzlethez/munkához, akár a szórakozáshoz köthető. A lényeg: kizárólag megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel (stb.) lehet pályázni, tervekkel nem.

A pályázat időtartama: 2010. december 1. – 2011. január 31.

I. Pályázati feltételek:

Részvételi feltételek

A Díj odaítélése nyílt pályázat keretében zajlik. A Díjra pályázhatnak azok a diákok, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:

 • A Pályázó érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik.
 • A benyújtott alkalmazás megvalósított, azaz leprogramozott, működőképes.
 • Az alkalmazás igazoltan a Pályázó munkája, azt a forráskódok átadásával bizonyítja.

Kategóriák

A pályázatokat az alábbi kategóriákban várjuk:

 • I. Szórakozz! – minden olyan alkalmazás, amely a szórakoztatással, szórakozással függhet össze, megvalósítás formájától, annak hasznosságától függetlenül
 • II. Ne szórakozz! – minden olyan alkalmazás, ami tanulással, munkával, tájékozódással, információs összeköttetéssel, bármilyen hasznosnak ítélt dologgal kapcsolatos, megvalósítási formájától függetlenül.

Például lehet pályázni: Android, iPhone alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Apple Macintosh szoftver, applikáció vagy webes fejlesztéssel, Facebook alkalmazásokkal

A pályázat benyújtásának módja

 • A Pályázó a www.invitel.hu/innomax/innoapps címen elérhető rövid űrlap hiánytalan kitöltésével pályázhat.
 • A Pályázó egyidejűleg több pályázatot is benyújthat, amennyiben a Pályázó több olyan fejlesztést is megvalósított, amelyeket érdemesnek tart a megmérettetésre.
 • A pályázat benyújtásának határideje 2011. január 31.

A jelentkezés alapfeltételei:

 • A jelentkező jelölje be a kategóriát, mutassa be az alkalmazási területet, az alkalmazás megvalósításának célját, annak lényegét, újításait, innovativ megoldásait, újszerűségét.
 • A pályázati űrlappal egyidejűleg az alkalmazást is el kell juttatni az Invitelhez. Ennek módja az alkalmazás feltöltése a következő webcímre: http://innoapps.invitel.hu/palyazok/nevezes. Kérjük, hogy az alkalmazás feltöltését egy külön könyvtárba tegyék meg, melynek név formátuma a következő legyen: palyazoneve_palyazatijelige.
 • Az érvényes pályázat feltétele egy mellékelt bemutató, amely lehet szöveges leírás, fényképekkel történő illusztráció, vagy egy maximum 30 másodperces videó, amely a működő alkalmazást mutatja be.
  FONTOS!

  • A videó film minősége, tartalma nem értékelési szempont, kizárólag a pályamű könnyebb érthetőségét szolgálja.
  • Azok a pályázatok kizárásra kerülnek, amelyek bemutatói nincsenek összhangban a benyújtott pályaművel
 • A pályázat akkor érvényes, ha a filmet, a pályázati adatlapot és az alkalmazás forráskódjait is tartalmazza a pályázó által létrehozott könyvtár.
 • A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitel a Pályázóról riportfilmet, vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.

A Díj odaítélésének folyamata:

 1. A Pályázók pályázataikat a pályázat meghirdetésétől számítva, de legkésőbb 2011. január 31. napjáig online módon nyújthatják be.
 2. A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére, és ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre hívja. Az interjúra 2011. február 18. napjáig sor kerül.
 3. A szakmai zsűri csak a „Ne szórakozz!” kategória győztesét választja ki, a „Szórakozz!” kategória győztesét a közönség választja. Az eredményhirdetésre 2011. márciusban kerül sor.
 4. A „Szórakozz” kategória pályázataira az Invitel Facebook profilján lehet szavazni 2011. február 15. éjfélig.

A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitel.hu/innomax/innoapps honlapon.

A szakmai zsűri tagjai

A zsűri elnöke:

Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese

A zsűri tagjai:

Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke
Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója
Orosz Györgyi, az FN.hu főszerkesztője
Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója

Az „Invitel InnoApps 2010 Díj”

1. Mindkét kategória győztese:

 • megkapja az „Invitel InnoApps Díj 2010″ emlékplakettjét;
 • korlátlan ideig jogosult az „Invitel InnoApps Díj 2010″ cím viselésére és annak feltüntetésére;
 • megjelenik a Díj ünnepélyes átadásán, illetve az azt kísérő sajtótájékoztatón, ahol lehetőséget biztosítunk részére, hogy bemutatkozzon;
 • neve és a pályázat rövid bemutatása megjelenik az Invitel kiadványaiban, honlapján, sajtócikkeiben, egyéb kommunikációs anyagaiban.

A „Ne szórakozz!” kategória zsűri által választott nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül.

 • 200 000 Ft.
 • 1 éves Net&Go előfizetés

A „Szórakozz!” kategória közönség által választott nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül.

 • 200 000 Ft.
 • 1 éves Net&Go előfizetés

A nyeremény adómentes!

A nyeremény igénybevételének feltételei: Kizárólag a nyertes veheti igénybe a nyereményt, az harmadik félre nem ruházható át.

Letölthető dokumentumok

Pályázati űrlap
Pályázati leírás

Bővebben: http://innoapps.invitel.hu/