palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Irány Kína! pályázat

Irány Kína pályázatAz ELTE Konfuciusz Intézet – a Kínai Népköztársaság hivatalos magyarországi kulturális intézménye – elkötelezte magát a kínai nyelv és kultúra megismertetésére, népszerűsítésére. Ennek keretében magyarországi közép,- és felsőoktatási intézményekben hirdet pályázatot fiatal tehetségek számára. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!

A nyertes pályázó 2 fős pekingi utazást kap, melynek része a 2010-es sanghaji világkiállításon való látogatás.

A pályázatokat az alábbi témában kérjük benyújtani:

  • Hogyan látjuk mi magyarok a kínai kultúrát?
  • Hogyan jelenik meg a kínai nyelv és kultúra Magyarországon?

Valamint javaslatokat várunk arra vonatkozólag is, hogy milyen módon lehet a kínai kultúrát és nyelvet Magyarországon terjeszteni.

A pályázatokat – feltüntetve a pályázó nevét, e-mail címét és telefonszámát – 12-es betűmérettel, 1,5-ös sortávolsággal, maximum 20 A4-es oldal terjedelemben kérjük benyújtani 2010. május 12. 20.00 óráig a következő címre: ELTE Konfuciusz Intézet, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F; I/16. (kapcsolattartó: Szentmártoni Lívia) vagy a következő e-mail címre: palyazat@iranykina.hu

A pályázatok elbírálását az ELTE Konfuciusz Intézet végzi, a zsűriben Vágó István is helyet foglal. A nyertest e-mailben értesítjük.

A pályázatok bemutatására és a nyertes pályázat kihirdetésére – sajtótájékoztatóval egybekötve – 2010. május 18-án kerül sor.

További kérdéseiket írásban az info@iranykina.hu e-mail címen várjuk.
Web: http://www.iranykina.hu
Várjuk az ötleteket, kidolgozott javaslatokat!

Forrás: ELTE Konfuciusz Intézet