palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Irodalmi pályázat-Bevállalod? tehetségkutató novellapályázat

bevállalod? pályázatBevállalod? A litera tehetségkutató novellapályázata az Olvasóliget programsorozat keretében. Itt a nyár, elindult az Olvasóliget című programsorozat. Strandon, parkban, ligetekben, tenger- és folyópartokon, napozóágyban hátradőlve, koktélt kortyolva, gyékényen, kerti székben ejtőzik, pihen, aki teheti. Szerelmek születnek, kapcsolatok szövődnek, fiúk és lányok szétválnak és összejönnek. És míg várnak szerelmükre, randira készülnek, vagy épp búslakodnak, mert elmaradt, előszeretettel olvasnak történeteket a szerelemről, arról, hogy szerelmek születnek, kapcsolatok szövődnek, fiúk és lányok szétválnak és összejönnek.
Mindenki ismeri a klasszikus csajozós-pasizós dumákat: „Táncolunk egyet előtte?”, „Ne szólj semmit, fel vagy szedve!”, „Hiszel a szerelemben első látásra vagy elsétáljak még előtted egy párszor?”, és ismerünk számos olvasmányos, vidám és könnyed nyári szerelmi sztorit, rongyosra olvastuk az összes ilyen témájú regényt.
Arra kérjük hát pályázóinkat, írjanak új és mai szerelmi történeteket, amelyeket nyaralás közben szívesen olvas majd a nagyérdemű, amelyek szólhatnak komoly szerelmekről és flörtökről, lehet tanulságuk, bölcsességük, csattanójuk, lehetnek katartikusak, humorosak, játékosak, és megfontolandó jó tanácsokkal is szolgálhatnak a párkapcsolatra vágyó, szerető szíveknek.

Terjedelem: minimum 1500 karakter, maximum 3000 karakter

Műfaj: egyperces novella

Beérkezési határidő: augusztus 20. (a műveket egész nyáron fogadjuk)

Kérjük, erre a két címre küldjék: szerelemliget(kukac)gmail.com és litera(kukac)litera.hu

A levél tárgya: szerelemliget

Minden beérkezett pályaművet publikálunk a pályázati oldalon (http://szerelemliget.blog.hu/), a litera Olvasóliget bokszában, illetve a szakítóblogon (http://szakitshabirsz.blog.hu/).

A pályaművekről közönségszavazás dönt, merthogy az olvasó az, aki a legjobban tudja.

A legkiválóbb 3 mű írója az Olvasóligetben részt vevő kortárs írók köteteiből álló, értékes könyvcsomagot nyer majd, illetve kiérdemli a litera kiemelt anyagként publikálja az írást.

A pályázat feltételei még:
– a pályázat nincs korhatárhoz kötve
– pályázhat bárki, aki kedvet érez az íráshoz (a kötettel rendelkezés vagy nem rendelkezés nem feltétel)
– a pályázatot a megjelölt napon éjfélig kell elküldeni emailen, a később érkező műveket nem tudjuk elfogadni.

Forrás: http://szerelemliget.blog.hu/