palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mese író pályázat-Folytasd Te is Tódor és Lackó történetét!

todor pályázat

Olvasd el bevezető mesénket Tódor, a környezettudatos, vidám manó és Lackó találkozásáról és folytasd bátran a képzeleted elengedve történetüket, kalandjaikat, csíntevéseiket.

Pályázat beadásának módja: Mesédet kérjük elektronikusan küldd be nekünk a barana.judit@ntkreativ.hucímre.

Az e-mail tárgyába írd „Tódor mese”.

A mesét csatolva küldd, és a végén tüntesd fel neved, címed, telefonszámod és életkorod. Természetesen címed és telefonszámod nem kerül nyilvánosságra.

Beadási határidő: A meséket folyamatosan várjuk, a beérkező művek folyamatosan kerülnek fel oldalunkra.

Bevezető mesét itt találod: www.nagyterv.hu

Kérdéseiteket Barna Judit várja: 0620/ 232 57 46, barna.judit@ntkreativ.hu

Pályázaton részt vehet: mindenki, legyen gyerek, felnőtt, egyén, de akár csoport is.

Pályázatok terjedelme: Írj mesét akár fél oldalban, akár kisregényben, mindent szívesen látunk. Fenn tartjuk a lehetőséget arra, hogy kiadványba kerülésekor megvágjuk, természetesen a Te segítségeddel.

Pályázat értékelése: A Nagy Terv honlapján minden mese megjelenik, ez után a honlapon leadott vélemények és a nagyterv csapatának zsűrizése alapján kerülnek a mesék kiadásra.

Mesék megjelenése: A zsűrizés után a legjobb mesék megjelenésekre számíthatnak. A megjelenések módja jelenleg többféle képen lehetséges (kisebb kiadványok, újságok, mesekönyv). A mesék megjelenése folyamatos.

A pályázat beadásával a pályázó lemond minden további jogról és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban. A Nagy Terv fenntartja a jogot több pályamunka együttes felhasználására és szükségleteinek megfelelően méretésenk megvágására. A pályázat feltételeinek megváltoztatására a Nagy Terv a jogot fenntartja.

A bevezető mese: http://nagyterv.hu/uj/nagyterv/todor-bevezeto-mese.html