palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Logó-és borcimke tervezés-Zsirai pincészet

zsira-logo1Pályaműveket várunk az alább ismertetett borok közül legalább kettő cimketervére a pincészet jelenlegi, vagy a pályázó által tervezett logójának használatával. A pályázat célja, hogy a piaci megjelenés előtt illendően „felöltöztessük” a palackokat, ezzel együtt kialakítsuk a pincészet megjelenését, arculatát. A nyertes pályamű alkotójának lehetőséget tudunk biztosítani a pincészettel történő további együttműködésre, konkrét megbízások formájában.
A  legjobb alkotás díja
cimketerv: 80.000 Ft
logó- és cimketerv: 100.000 Ft

Formai megkötések:

A címke mérete, alakja, az alkalmazott betűtípusok és színvilág harmonizáljon az adott borral és a töltött palackkal, tükrözze a borászat mentalitását. A pályázó – választása szerint – készíthet csak front-, vagy front- és hátcimkét is.
A logóterv tartalmazza a „Zsirai”, vagy a „Zsirai Pincészet” szöveget!

Választható borok:

1.) Név: 6 puttonyos Tokaji Aszú
Minőség: édes tokaji borkülönlegesség
Évjárat: 2005
Termőhely: Padi-hegy
Alkohol: 12,2 %
Palack: 0,5 l, „Tokaji”, színtelen
Leírás: Mély, arany szín. Mazsolás, virágmézes, illatvilág. Az illattal harmonizáló, szép savakkal csillapított, nem émelyítő, édes íz. Az utóíz hosszú, kellemes, bódító.

2.) Név: Tokaji Fordítás
Minőség: édes tokaji borkülönlegesség
Évjárat: 2005
Termőhely: Padi-hegy
Alkohol: 15,1 %
Palack: 0,5 l, „Tokaji”, színtelen
Leírás: Szép, arany szín, csillan a pohárban. Mazsolás, virágmézes, aszús illatvilág. Az illattal harmonizáló, fás savakkal kiegyenlített, enyhén kesernyés, édes íz. Az utóíz hosszú, kellemesen emlékezetes.

3.) Név: Tokaji – Katika Cuvée
Minőség: édes minőségi fehérbor
Évjárat: 2006.
Termőhely: Mád, Hold-völgy
Alkohol: 12,6 %
Palack: 0,5 l, Rajnai, olívzöld
Leírás: sárgába hajló zöldes szín. Virágokkal kevert hársmézre emlékeztető illat. Ízekben összetett, ringatóan édes, bódító, lassan lecsengő utóízzel.

A pályáztató bemutatkozása: Pincészetünk induló,  pici, családi vállalkozásnak tekinthető a magyar borászat területén. Jelenleg három jelentős borvidéken (Villányi, Somlói, Tokaji) készítünk – saját termesztésű szőlőből – borokat. Tevékenységünk során fontosnak tartjuk a múlt eredményeinek megbecsülését, a méltatlanul mellőzött értékek újra élesztését. Ezekre építkezve, a mai kor technikai és technológiai lehetőségeit szolgálatba állítva, a termőhelyet és a szőlőt előtérbe helyezve próbálunk egyedi, csak idehaza előállítható borokat készíteni.

Beadási határidő: 2009. augusztus 30.

Beadás: nyomdai PDF formátumban, a zsirai@latsat.hu  email címre.

Kapcsolat:       Zsirai Csaba, zsirai@latsat.hu  , tel.: 30/3785313

Forrás: http://www.zsiraipinceszet.hu/