palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Javíts egy jegyet! pályázat

kamaszfesztivál 2011 pályázatJAVÍTS EGY JEGYET! – Pályázati felhívás – Harmadjára is! A Javíts egy jegyet pályázaton az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” keressük. A Legszorgalmasabb Osztályok az V. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kapnak ajándékba a Kamaszfesztivál Szervezőirodától.

A pályázat előzményei: 2011. május 26-29. között kerül megrendezésre az V. Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A pályázat tartalma: A Javíts egy jegyet pályázaton az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” keressük. A Legszorgalmasabb Osztályok az V. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kapnak ajándékba a Kamaszfesztivál Szervezőirodától. A Kamaszfesztivál Szervezőiroda az eredmények beérkezését követően támogatási kérelmet nyújt be a nyertes osztályok települési önkormányzataihoz azzal a kéréssel, hogy a Település Legszorgalmasabb Osztálya” számára az Országos Osztálykiránduláson szállás és/vagy étkezési költségeit átvállalja. A támogatást vállaló önkormányzatok számára a Kamaszfesztivál Szervezőiroda felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet.

Pályázat célja: A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

Pályázók köre: A pályázaton azon általános iskola felső tagozatos, vagy középiskolás osztályok indulhatnak, amelyek tanév végi tanulmányi kirándulásukat a pályázat eredményétől függetlenül a V. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra szervezik.

Pályázat menete: A pályázó a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a Kamaszfesztivál Szervezőiroda visszajelzést küld a pályázónak.

Pályázni lehet: A 2009-2010-es tanév végi, valamint a 2010-2011-es tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje: 2011. január 28.

Pályázati feltételek:
A pályázó osztály vállalja, hogy a 2009-2010-es tanév végi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában 2011. január 28-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés: A „Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeiről levélben tájékoztatjuk az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2011. február 14-én kihirdetjük. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk! A nyertes osztályokat támogató önkormányzatok képviselőit a Kamaszfesztivál zárónapján, 2011. május 29-én köszöntjük.

Bővebb információ:

Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft.
1043 Budapest, Tél u. 22.
Iroda: ELTE Eötvös Collegium, 1118 Budapest, Ménesi út 11-13.
Telefon: 301-0077, 06-20-953-4946
E-mail: info@kamaszfesztival.hu
Web: www.kamaszfesztival.hu

Forrás: www.kamaszfesztival.hu