palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kamaszbarát Önkormányzat kerestetik! pályázat

kamaszfesztivál 2011 pályázatKAMASZBARÁT ÖNKORMÁNYZATOK KERESTETNEK! A felhívás előzményei: A Kamaszfesztivál Szervezőiroda minden tanév végén megrendezi az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL elnevezésű rendezvényét. Kamaszfesztivált rendeztek eddig 2007-ben Tiszafüreden, 2008-ban Zánkán, 2009-ben a Dunakanyarban, Csattogó-völgyben és 2010-ben Fonyódligeten. Az V. Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL 2011. május 26-29-ig kerül megrendezésre Tiszafüreden!

Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.
A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.
A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A felhívás lényege:

A Kamaszfesztivál Szervezőiroda minden tanév elején meghirdeti a „Javíts egy jegyet!” pályázatot.

A „Javíts egy jegyet!” pályázatunkon az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” keressük.

Az V. Kamaszfesztiválra 4 napos belépőjegyet kapnak azok az osztályok, amelyek a 2009-2010-es tanév végi osztályátlagukhoz képest a 2010-2011-es tanév félévi osztályátlagán a legnagyobb javítást produkálják.

A Kamaszfesztivál Szervezőiroda a „Magyarország Legszorgalmasabb Osztályai” címet elnyerő osztályoknak maga ajánlja fel a V. Kamaszfesztiválra érvényes belépőjegyet ajándékba. A belépőjegy ára 2990 Ft / fő.

A Kamaszfesztivál Szervezőiroda az eredmények beérkezését követően jelen levél alapján támogatási kérelmet nyújt be a nyertes osztályok települési önkormányzataihoz azzal a kéréssel, hogy a „Település Legszorgalmasabb Osztálya” számára az Országos Osztálykiránduláson szállás és/vagy étkezési költségeit átvállalja.

A támogatást vállaló önkormányzatok számára a Kamaszfesztivál Szervezőiroda felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet.

A felhívás tartalma: A Kamaszfesztivál Szervezőiroda minden hazai önkormányzatnak felajánlja a pályázathoz való csatlakozás lehetőségét. A pályázó önkormányzatok saját településük legszorgalmasabb osztályát keresik a pályázat mellékleteként csatolt pályázati felhívás alapján és a nyertes osztály számára felajánlják a V. Kamaszfesztivál szállás és/vagy étkezési költségeit.

Szállás ára: 1200-1500 Ft / éj / fő (20 fős osztály esetén ez pl: 1200 Ft x 3 éj x 20 fő = 72 000 Ft)

Étkezés ára: (20 fő osztály esetén 102 000 Ft)

Május 26.

Május 27. Május 28. Május 29.
Reggeli

350 Ft / fő

350 Ft / fő

350 Ft / fő

Ebéd

900 Ft / fő

900 Ft / fő

Vacsora

750 Ft / fő

750 Ft / fő

750 Ft / fő

Összesen

750 Ft / fő

2000 Ft / fő

2000 Ft / fő

350 Ft / fő

Felhívás célja:
A „Kamaszbarát Önkormányzat” cím elnyerése a diákok tanulásra ösztönzése, valamint jutalmazása által.

Pályázat menete:

  1. A jelentkező Önkormányzat a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett jelentkezési lapot kitölti.
  2. A jelentkezési lap megérkezését követően a Kamaszfesztivál Szervezőiroda elküldi együttműködési megállapodását a jelentkező önkormányzatnak.
  3. A jelentkező önkormányzat az együttműködési megállapodás aláírását követően azt visszaküldi a Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft. címére.
  4. A Kamaszfesztivál Szervezőiroda a jelentkező település összes oktatási intézményének elküldi pályázati felhívását, amely tartalmazza a jelentkező önkormányzat „Kamaszbarát” pozícióját.
  5. A „Javíts egy jegyet!” pályázaton induló osztályok a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett regisztrációs űrlap kitöltésével jelentkeznek a pályázatra.
  6. A “Javíts egy jegyet!” pályázatok beadási határideje 2011. január 28.
  7. A felhíváshoz csatlakozó önkormányzatok polgármesterei, képviselői a „Település Legszorgalmasabb Osztályát” az V. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál eseményen rendezendő ünnepség keretein belül, 2011. május 28-án, szombaton köszöntik.

Egyéb tudnivalók:

Kamaszfesztivál Szervezőiroda a „Javíts egy jegyet!” pályázathoz csatlakozó Önkormányzatokat a „Javíts egy jegyet!” sajtókampányában, hírközleményeiben, saját promóciós anyagaiban nevesíti „Kamaszbarát Önkormányzat” címmel, amely címet pályázó saját felületein használhat.

A Díjátadó rendezvényt és országos média-megjelenést a Kamaszfesztivál Szervezőiroda szervezi, amelyhez társulni tudnak a települési önkormányzatok sajtó-média képviselői.

kamaszbarát önkormányzatokBővebb információ:
Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft.
1043 Budapest, Tél u. 22.

Iroda:
ELTE Eötvös Collegium
1118 Budapest, Ménesi út 11-13.
Telefon/fax: 301-0077
Mobil: 06-20-953-4946
E-mail: info@kamaszfesztival.hu
Web: www.kamaszfesztival.hu

Forrás: www.kamaszfesztival.hu