palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kamaszbarát vállalatok kerestetnek!

kamaszfesztivál 2011 pályázatKAMASZBARÁT VÁLLALATOK KERESTETNEK!!! A felhívás előzményei: A Kamaszfesztivál Szervezőiroda minden tanév végén megrendezi az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL elnevezésű rendezvényét. Kamaszfesztivált rendeztünk eddig 2007-ben Tiszafüreden, 2008-ban Zánkán, 2009-ben a Dunakanyarban, Csattogó-völgyben, és 2010-ben Fonyódligeten. A 2010-2011-es tanév végén a Kamaszfesztivál annak szülővárosába, ismét Tiszafüredre megy!

Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.
A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.
A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A felhívás tartalma: A Kamaszfesztivál Szervezőiroda „KAMASZBARÁT VÁLLALAT” címmel díjazza azokat a cégeket, szervezeteket, amelyek a Kamaszfesztivál Szervezőiroda STRATÉGIAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREKÉNT annak éves programjaival együttműködést vállalnak:

A Stratégiai Partnerek számára a serdülő (12-18 éves) korosztály megszólítása hosszú távú perspektivikus célként meghatározható, velük stratégiai megállapodás alapján egymás érdekeinek figyelembevételével sikeresen tudunk együttműködni a Kamaszfesztivál és annak egyéb „projekt” rendezvényei, elnevezésű, dinamikusan fejlődő kezdeményezésekben.

  • SZAKMAI- ÉS CIVILSZERVEZETEKET (programpartnerek);
  • KERESKEDELMI PARTNEREKET (kifejezetten a célkorosztályhoz kapcsolódó szolgáltatással, termékkel rendelkező vállalatok);
  • SZPONZOROKAT (reklámegyüttműködőket);
  • TÁMOGATÓKAT (osztálymecénásokat, akik egy-egy osztály, ifjúsági közösség számára biztosítják az Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál részvételi díját, szállás és étkezési költségeit);

Fontos!

Amennyiben a „Kamaszbarát Vállalat” címet birtokolni kívánó vállalat már eleve rendelkezik támogatandó osztállyal, erre is lehetőséget biztosítunk a KAMASZOK J nevében!

Bővebb információ: Kamaszbarát vállalatok
Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft.
1043 Budapest, Tél u. 22.

Iroda:
ELTE Eötvös Collegium
1118 Budapest, Ménesi út 11-18.
Telefon: 301-0077
Mobil: 06-20-953-4946
E-mail: info@kamaszfesztival.hu
Web: www.kamaszfesztival.hu

Forrás: www.kamaszfesztival.hu