palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jelentkezési pályázat az Aerowawes Dance Accros Europe központjába

Az Aerowaves a tánc felfedezésének központja Európában. Azonosítják a feltörekvő táncművészek legígéretesebb, új munkáit, majd határokon átnyúló előadásokon keresztül népszerűsítik azokat. 2023. augusztus 10-ig várják az új művészek jelentkezését, pályázatait a központban.

Az Aerowaves 34 országban működő partnerhálózata lehetővé teszi, hogy ezek a fiatal koreográfusok vadonatúj táncműveket mutassanak be vadonatúj közönségnek.

A „Twenty24 artist” programba a jelentkezési határidő 2023. augusztus 10-én, csütörtökön 17:00 órakor zárul.

Minden támogatható pályázatot október végéig elbírálnak.

Miért érdemes jelentkezni?! Mindenkinek, aki jelentkezik az Aerowaveshez, esélye van bekapcsolódni a hálózatba, függetlenül attól, hogy kiválasztják-e őket Aerowaves-művésznek vagy sem.

Amennyiben a kiválasztott művészek közé kerül az Aerowaves Twenty24 közé, munkáját az Aerowaves egy éven keresztül egy művészprofilon keresztül népszerűsíti a weboldalán keresztül, képekkel, videóval és sajtóvisszhanggal egy helyen.

Az Aerowaves Twenty24 tagjaként az Aerowaves naptárában jegyezheti a közelgő előadásait, ami is megosztásra kerül az Aerowawes hálózataiban és a közösségi médiában.

Jelentkezés a programra!

Kedvcsináló magyar részvevővel:
Boglárka Börcsök & Andreas Bolm Figuring Age