palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jövőkép fotópályázat!

pecha-kucha fotópályázatÉrdekel a design, az építészet és a fenntarthatóság? Szeretnél jegyet nyerni a Pecha Kucha Night Budapest Vol. 20. rendezvényre és az azt követő party-ra? Érezted már azt egy helyet megpillantva, hogy ezt örökre meg kellene őrizni, hogy még sok-sok év múlva is ugyanígy gyönyörködhessenek benne az emberek? Épület volt ez, netán egy természeti hely? Most mindkettő érdekes, mutasd meg, hogy mi az, amit fenntartanál az utókornak! Egyet kérünk: felismerhető személyek ne szerepeljenek a képen.

Indulj el velünk a jövőbe:
Küldd el képeidet az fenntarthatoepiteszet@gmail.com email címre, fűzz hozzájuk maximum egy-egy mondatos kommentet, mi pedig feltöltjük őket Facebook oldalunkra. Az oldalon a „like”/ tetszik” gomb megnyomásával lehet szavazni a fotókra. A beérkezett műveket a játék időtartama alatt hétköznaponként reggeltől 17.00 óráig folyamatosan, két óránként töltjük fel, az ezután érkezőket másnap reggel, így igyekezzetek a képek beküldésével!;) Hétvégén mi is aktívan keressük azokat a helyeket és élményeket, amiket meg szeretnénk őrizni:), így akkor a képeket naponta egyszer, a kora délutáni órákban töltjük fel.

Gyűjtsétek a szavazatokat, hiszen az 5 legtöbb voksot kapott alkotás beküldője nyer fejenként 2 belépőjegyet a Pecha Kucha 20., jubileumi alkalmára!

Képeket október 18. 9.00-ig küldhettek, eredményt aznap, 10.00-kor hirdetünk.

Hívjátok meg ismerőseiteket, barátaitokat, hogy ők is szavazhassanak képeitekre!

A nyereményről:
5×2 jegy a következőre eseményre: Pecha Kucha vol_20 special edition: green!

Időpont: 2010. október 20. 20:20
Helyszín: West-Balkán, Budapest, Nyugati tér 1-2.

A Kortárs Építészeti Központ és a Holcim 2010. október 20-án rendezi meg a 20. Pecha Kucha est különleges kiadását, melynek fókusztémája a fenntartható építészet és design. A háztartási hulladékból készíthető hétköznapi használati tárgyaktól a fotoszintetizáló alga-homlokzatokig, a leginnovatívabb megoldásokat ismerhetitek meg neves hazai és külföldi előadók tolmácsolásában. Az est zárásaként a budapesti PechaKucha egy új, különleges helyszínen, a felújított Szikra moziban, hatalmas partival ünnepli jubileumi kiadását.

A játék részletei:
Egy pályázó maximum 10 képet küldhet be. Ha több képed is bekerül az első 5-be, többször is nyerhetsz! Csak olyan képek nevezhetőek, melyeket Te magad készítettél! A játékban csak azok a képek vehetnek részt, melyeket a fenti email címre elküldtetek, a játékszabályoknak megfelelnek, és mi feltöltöttük.

Amennyiben a játék lezárásakor holtverseny állna elő, a szavazás hivatalos lezárását követően 12 órás „hosszabbítást” hirdetünk. Ezt addig folytatjuk, míg egyértelmű győztes nem hirdethető.

Ki játszhat? Milyen képek nevezhetők?

Azzal, hogy képet küldesz a játékba, elfogadod annak szabályait (lásd lentebb). Így a szabályok be nem tartása, vagy annak alapos gyanúja esetén – különös tekintettel a fotók készítőjének személyére, illetve a szavazás tisztaságára – automatikusan kizárunk a versenyből, a nevezett képeidet töröljük, és a továbbiakban a nyereményekre nem vagy jogosult.

A szavazást 2010. október 18-án, 10.00-kor zárjuk le, a nyerteseket emailben értesítjük, és már aznap át is vehetik a jegyeiket!

A nevezett képeknek a következő technikai paramétereknek kell megfelelniük: formátumuk .jpg, .gif vagy .png, méretük legfeljebb 5 MB.

A részvétel feltétele:
A játék szervezője és lebonyolítója a Holcim Hungária Zrt.(továbbiakban Holcim) Montevideo u. 2/c II. lépcsőház 3. em. H-1037 Budapest; Magyarország.

A játék a www.facebook.com/jovoepiteszeteert oldalon érhető el. A jelzett oldal publikus, a tartalma minden regisztrált felhasználó számára hozzáférhető.

A játékban az a magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személy (továbbiakban Résztvevő) vehet részt, aki a megadott email címre eljuttatja az általa készített fotót (fotókat), mellyel a játékban részt kíván venni. A játékban a Holcim Magyarország a Monte Rosa expedícióban résztvevő, szervező, koordináló munkatársai és közvetlen családtagjai nem vehetnek részt.

A Résztvevő nyilatkozza, hogy az általa küldött fényképet ő maga készítette, és hozzájárul az általa küldött fényképnek a Holcim által történő tárolásához és további felhasználásához.

A játék időtartama: 2010. szeptember 29. 10 óra 00 percétől  2010. október 18. 10 óra 00 percig. A játékban csak a játék időtartama alatt feltöltött képek vehetnek részt.

A nyereményre jogosult fényképeket az oldal közössége választja ki. Annak az 5 képnek a gazdája jogosult a nyereményre, amely 5 kép a legtöbb like / tetszik szavazatot kapja. A nyertes kihirdetése kizárólag a Holcim hatáskörébe tartozik.

A feltöltött fényképek témája a kiírásban szerepel (olyan épített vagy természeti helyek, melyeket a fotó készítője megőrizne az utókornak; a fotókon felismerhető személy nem szerepelhet), az ettől eltérő, semmilyen módon nem kapcsolható tartalmak nem kerülnek feltöltésre.

A Holcim fenntartja a jogot, hogy az általa nem megfelelőnek ítélt fényképet az oldalról törölje, illetve az oldalra ne töltse fel, és a fényképet beküldő Résztvevőt a játékból kizárja, és erről a Résztvevőt emailben értesíti. Nem megfelelőnek minősülnek többek között az alábbi kategóriába sorolható fényképek:

  • Szerzői jogvédelem alatt álló fényképek
  • Politikai üzenetet közvetítő fényképek
  • Szexuális illetve pornográf témájú fényképek
  • Társadalmi csoportokat sértő tartalmú fényképek

A Holcim szintén fenntartja magának a jogot arra, hogy azokban az esetekben, amikor a szavazás tisztaságának megsértésének alapos gyanúja merül fel egy adott kép esetén (pl. a szavazás szándékos manipulációja valamilyen program, vagy ez által generált, nem valós személyeket fedő felhasználók segítségével), a képet az oldalról törölje, és a Résztvevőt a játékból azonnali hatállyal kizárja. Az alapos gyanú megítélése kizárólag a Holcim hatáskörébe tartozik.

A játék nyereménye 5-ször 2 darab belépőjegy a Pecha Kucha Night Budapest Vol. 20. estre. A nyeremények készpénzre nem válthatók. Jogi út kizárva.

A nyertesek értesítése emailen keresztül történik a játék befejezését követően. Amennyiben a játékos a fotók beküldésekor az emailben megadja telefonos elérhetőségét, és külön jelzi, hogy nyereményéről telefonon kér értesítést, úgy ez ilyen módon történik. Amennyiben a Résztvevő bármilyen oknál fogva nem tudja átvenni a nyereményét, illetve nem rendelkezik az adott időszakban email hozzáféréssel, a Holcimot a nyeremény át nem vételével kapcsolatban semmilyen felelősség nem terheli, utólagos követeléseknek helye nincs.

A Holcim vállalja, hogy a játékra nevezők email címét illetve telefonszámát kizárólag a nyertesek értesítésére, valamint a nyertesekkel való kapcsolatfelvételre használja. A nyertesek elfogadják, hogy névvel és fényképpel szerepelhetnek Holcim sajtóközleményben, illetve marketing anyagaiban. A játékban résztvevő, de nem nyertes képek beküldőinek adatait a Holcim rendszeréből törli, a megadott adatokat semmilyen más célra nem használja fel.

A Résztvevő a fentiekért teljes körű felelősséget vállal, és helytáll bármilyen utóbb felmerült jogdíjigényért vagy egyéb követelésért. A Holcimnak jogutódlással történő megszűnése esetén a felhasználási jog változatlan tartalommal átszáll a jogutódra. A Résztvevő neve a honlapokon, marketingeszközökön szerzőként lehetőség szerint feltüntetésre kerül. A Résztvevő utóbb a neve feltüntetésének elmaradása miatt semmiféle igénnyel nem élhet. A felhasználási jog fentiek szerinti átadásáért a Résztvevőt külön díjazás nem illeti meg.

A Résztvevők a nevezéssel és a fotók megadott címre történő elküldésével a jelen kiírás feltételeit elfogadják, azokat magukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.

Forrás: http://www.facebook.com