palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kamarazene fotópályázat

kaposfest pályázatokA Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál művészeti pályázatot hirdet „Kamarazene” témában. Az idén először megrendezésre kerülő Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői művészeti pályázatot hirdetnek. A versenyre Európa bármely felsőoktatási intézményében tanuló diák három különböző művészeti ágban nevezhet: Képzőművészet, Fotó, Videó. Egy pályázó több kategóriában is indulhat.

Fotópályázat

A pályázat tárgya: „Kamarazene” témában várjuk a pályaműveket. A megjelölt téma kapcsán – a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szellemiségét tükrözően – a közös alkotás öröme legyen a középpontban, műfaji és stílusbeli meghatározástól függetlenül. Egyéb megkötés nincs.  Egy pályázótól egy alkotást várunk.
Részvételi díj nincs!

Letölthető dokumentumok:

adatlap kaposfest művészeti pályázat

kaposfest-fotópályázat pályázati kiírás

Minden pályázónak Pályázati Adatlapot kell kitöltenie, amely a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál honlapjáról tölthető le (www.kaposfest.hu).

A kitöltött adatlapokat 2010. július 16-ig várjuk a következő címre: 1184 Budapest, Németh József u. 6. A borítékra kérjük ráírni: ’Kaposfest Művészeti Pályázat’ A jelentkezés beérkezését követően az adatlapon megadott e-mail címre értesítést küldünk. A pályázati jelentkezés csak a pontosan kitöltött és határidőig beérkezett Pályázati adatlappal érvényes!

A pályázati anyag elkészítése

A pályázóknak a pályaműveket az első Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál ideje alatt, a helyszínen kell elkészíteniük. A fotó készülhet próbán, koncerten, köztéren, stb., és jól érzékelhetően a fesztiválhoz kapcsolódó tartalommal kell rendelkeznie.

A pályázati anyag beküldése

A fotók (JPG formátumban) 2010. augusztus 31-én 15:00 óráig tölthetők fel a www.kaposfest.hu oldalon.

A nyertes mű díjazása: I. Kaposfest Fotó Díj – 1500 euró

A pályázati anyagok megtekintése: A beküldött pályázati munkák 2010. szeptember 1-30. között lesznek megtekinthetők a fesztivál honlapján (www.kaposfest.hu).

A zsűri tagjai: Pályázat kiírója a zsűri tagjainak névsorát 2010. szeptember 30-án 12:00-kor hirdeti ki.

Eredményhirdetés: A zsűri 2010. október 1-én, pénteken 15:00-kor hirdet eredményt.

A művek tulajdonjoga: A művek – köztük a nyertes alkotás – az alkotók tulajdonát képezik. Amennyiben az alkotó a pályázat kiírója számára lemond a pályaműről, pályázat kiírója a műveket jótékonysági árverésen értékesíti, a befolyt összeget tehetséges kaposvári fiatalok támogatására fordítja.

Pályázati tájékoztatás:
Balog Emese
Tel: +3670 60 90 340
E-mail: emese.balog@kaposfest.hu