palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kamarazene Videópályázat

kaposfest pályázatokA Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál művészeti pályázatot hirdet „Kamarazene” témában. Az idén először megrendezésre kerülő Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői művészeti pályázatot hirdetnek. A versenyre Európa bármely felsőoktatási intézményében tanuló diák három különböző művészeti ágban nevezhet: Képzőművészet, Fotó, Videó. Egy pályázó több kategóriában is indulhat.

Videó pályázat

A pályázat tárgya: „Kamarazene” témában várjuk a pályaműveket. A megjelölt téma kapcsán – a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szellemiségét tükrözően – a közös alkotás öröme legyen a középpontban, műfaji és stílusbeli meghatározástól függetlenül.
Egyéb megkötés nincs. Egy pályázótól egy pályaművet várunk.
Részvételi díj nincs!

Letölthető dokumentumok

adatlap-kaposfest-művészeti-pályázat

kaposfest-videó-pályázat_pályázati kiírás

Minden pályázónak Pályázati Adatlapot kell kitöltenie, amely a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál honlapjáról tölthető le (www.kaposfest.hu).

A kitöltött adatlapokat 2010. július 16-ig várjuk a következő címre: 1184 Budapest, Németh József u. 6. A borítékra kérjük ráírni: ‘Kaposfest Művészeti Pályázat’ A jelentkezés beérkezését követően az adatlapon megadott e-mail címre értesítést küldünk. A pályázati jelentkezés csak a pontosan kitöltött és határidőig beérkezett Pályázati adatlappal érvényes!

A pályázati anyag elkészítése
A pályázóknak a pályaműveket az első Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál ideje alatt, a helyszínen kell elkészítenie. A videó készülhet próbán, koncerten, köztéren, stb., és jól érzékelhetően a fesztiválhoz kapcsolódó tartalommal kell rendelkeznie.

A pályázati videó hossza: 2 perc.

A pályázati munka beküldése: Az elkészült, megvágott pályamunkák 2010. szeptember 30-án 24:00 óráig tölthetők fel a www.kaposfest.hu oldalon.
A videók formai követelményeiről (felbontás, formátum, mbps) részletes információt 2010. június 20-ig közlünk.

A nyertes mű díjazása: I. Kaposfest Videó Díj – 1500 euró

A pályázati anyagok megtekintése: A beküldött pályázati munkák 2010. október 29-ig lesznek megtekinthetők a fesztivál honlapján (www.kaposfest.hu).

Eredményhirdetés: A zsűri 2010. október 29-én, pénteken 15:00-kor hirdet eredményt.

A zsűri tagjai: Pályázat kiírója a zsűri tagjainak névsorát 2010. október 29-én 12:00-kor hirdeti ki.

Pályázati tájékoztatás:
Balog Emese
Tel: +3670 60 90 340
E-mail: emese.balog@kaposfest.hu