palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karácsony, ahogyan én látom fotópályázat

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a kulturális on-line MontázsMagazin országos fotópályázatot hirdet. A fotópályázat témája: karácsony ünnepe. A témaválasztásunkkal a karácsony szép és meghitt ünnepére, érzelmekre és emberi arckifejezésekre, sorsokra, élményekre, ünneplési szokásokra szeretnénk felhívni a figyelmet. A beküldött pályamunkákból egy keresztmetszetet kapunk képekben 2012 karácsonyáról. Az élmény, a téma tehát előttünk „hever”.

Korhatár nélkül – regisztrációt követően – bárki pályázhat maximum 5 képpel. A képeknek digitális technikával kell készülniük. Jellemzőik: 300 dpi, minimum 4 megapixel felbontásban, JPG formátumban. A fotókat a regisztráció során megadott e-mail címről kell elküldeni a fotopalyazat@montazsmagazin.hu címre. Nem regisztrált e-mail címről érkező fotókkal a zsűri nem foglalkozik.

Nevezési és beküldési határidő: 2013. január 10.

A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésének időpontja: 2013. február 1. péntek 16.00 óra.

Helyszín: Kecskemét, Városháza, Kossuth tér 1.

A fotók közül szakmai zsűri választja ki a legjobb alkotásokat, amelyekből a Kiss Fotó segítségével papír formátumban is készül kép. Ezek az alkotások vesznek részt a február elsején megnyíló kiállításon is. A zsűri tagjai között köszönthetjük Bahget Iskander és Kiss András fotóművészt is. A fényképek a MontázsMagazin Facebook-oldalára is felkerülnek, ahol lehetőség lesz a szavazásra. A legtöbb like-ot kapott mű különdíjban részesül.

Díjazás:

  • 1. díj – 20.000 Ft-os vásárlási utalvány (beváltható a Kiss Fotónál)
  • 2. díj – 15.000 Ft-os vásárlási utalvány (beváltható a Kiss Fotónál)
  • 3. díj – 10.000 Ft-os vásárlási utalvány (beváltható a Kiss Fotónál)

A díjazottak ezen felül értékes könyvjutalomban is részesülnek.

A pályázattal kapcsolatos további információkért forduljanak a MontázsMagazin szerkesztőjéhez, Weninger Endréné Erzsébethez: 06-30-601 9246

E-mail: fotopalyazat@montazsmagazin.hu

Forrás: http://montazsmagazin.hu/