palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karl Lagerfeld stílusverseny 2012

2012. február 7-én a Metro lapcsalád és így a Metropol nemzetközi főszerkesztője Karl Lagerfeld lesz. Egy napot tölt el a párizsi Metro újság szerkesztőségében, ahol közreműködik az „A világ Karl szerint” című speciális Metro-kiadvány szerkesztésében: illusztrációkat készít, hozzászól a napi hírekhez és persze interjút is ad. A különszám a négy nemzetközi divathéten (Londonban, Milánóban, New Yorkban és Párizsban), valamint a világ minden Metro-országában megjelenik.

Most itt a lehetőség, hogy Karl Lagerfeld oldalán Te legyél a párizsi szerkesztőség asszisztense, és ráadásként megnyerd a Lagerfeld-kollekció válogatott darabjait. Töltsd fel azt a képet (vagy képeket), amely a legjobban bemutatja a személyes megjelenésed, majd gyűjts össze minél több szavazatot. Oszd meg a saját Look Bookod és lájkolják barátaid a Facebookon vagy más közösségi portálon. Országonként az első tíz Look Book (profiloldal) kerül a nemzetközi döntőbe, s közülük a Karl Lagerfeld vezette nemzetközi zsűri választja ki az egyetlen nemzetközi nyertest. Hogy minél több szavazatot szerezz, oszd meg barátaiddal a pályázatod a Facebookon vagy más közösségi portálon. Sok szerencsét!

 Hogyan készítsd el a saját Look Book-odat?

  • Regisztrálj a Facebookon keresztül, vagy ezen a honlapon.
  • Töltsd fel a szükséges információkat, beleértve az általad kedvelt divatstílus leírását – azaz a személyes stílusodat.
  • Tölts fel legalább egy képet magadról és az öltözékedről.
  • Népszerűsítsd a Look Bookod, oszd meg, szavazzanak a barátaid, lájkolják a képeket a Facebookon vagy más közösségi portálon keresztül, hogy minél több szavazatot szerezhess.
  • Az 50 legtöbb szavazatot elért pályázatból választja ki a magyar szakmai zsűri azt a tíz pályázót, akik Magyarországot képviselhetik a nemzetközi döntőben.
  • Végül a Karl Lagerfeld vezette nemzetközi zsűri választja ki az egyetlen nemzetközi nyertest.

Részvételi feltételek

A pályázatban való részvételhez, a pályázónak legalább egy képet fel kell töltenie magáról a saját Look Book oldalán.

Országonként a tíz (10) legtöbb SZAVAZATTAL rendelkező Look Bookot (profil oldal) fogja zsűrizni Karl Lagerfeld. A verseny kritériumok alapján, egy (1) nyertes nyeri meg a nemzetközi nyereményt.

A nemzetközi döntőbe jutáshoz, lehetőség szerint, minél több SZAVAZATOT kell szerezni.

A felhasználók a Look Bookokban SZAVAZNAK az egyéni fényképekre, minden egyes képre külön lehet szavazni a Look Bookban, így az egyes  képek szavazatai adják ki a Look Book összes szavazatát.

A versenyben a nemzetközi nyertessé válás kritériumai a felhasználó által megadott divat ismertetésen (leírás és képek) alapszik;

  1. Ruhák minősége
  2. Egyedi stíusérzék
  3. A pozitív tartalmú Facebook hozzászólások és a Like-ok száma.

További információ megadására kérhetjük a felhasználót az első kép feltöltése után.

A nyeremény egy oda-vissza útra, 2 fő részére szóló párizsi repülőjegy, valamint 3 éjszaka tartózkodás egy párizsi hotelben.

A pályázatok 2012. január 3-tól 2012. január 22-ig küldhetők be. 


A nyertest e-mailben értesítjük 2012. február 1-én.

A Metro fenntartja magának a jogot, hogy a nyertest kizárja, amenniyben: 48 órán belül nem válaszol az értesítő emailre, ha nem írja alá a jogi nyilatkozatot/titoktartási megállapodást, ha nem utazik el 2012. február 6-án Párizsba, ha a szülő, vagy a törvényes gyám nem írja alá a megállapodást. Kizárás esetén, a második helyen végzett döntőst nyilvánítjuk nemzetközi nyertesnek.

A pályázó lehet 18 év alatti személy. Amennyiben a nyertes 18 év alatti, szülő vagy gondviselő engedélyével veheti csak át a díjat, valamint utazhat.

A pályázatban a Metro International, valamint társvállalatainak alkalmazottain, megbízottain, vállalkozóin és tanácsadóin, továbbá ezek családtagjain kívül bárki részt vehet.

A nyertest felkérhetik, hogy vegyenek részt népszerűsítő programokban. A Metro fenntartja a jogot, hogy a nyertes nevét nyilvánosságra hozza, képeit megjelentesse és minden más a nyertessel kapcsolatos információt közöljön.

A Metro fenntartja magának a jogot, hogy a jelenlegi zárt verseny feltételeit bármikor megváltoztathatja, a verseny lezárását megelőző napon esetlegesen törölheti, még ha nem is volt valós indoka, a megfelelő felkészüléshez kommunikálnia kell az új szabályokat, feltételeket, vagy az esetben a verseny végleges törlését. A Metro nem vállal felelősséget a verseny alatt előforduló esetleges technikai, telefonos vagy számítógépes hibákért, vagy bármilyen más felróható körülményért, amely a jelen promóció fejlesztését és az abban való részvételt érintheti.

Kapcsolat

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket ide küldjétek: sz.mate@metropol.hu

Karl Lagerfelddel kapcsolatos sajtóinformációért látogass el a  www.karllagerfeld.com oldalra

Forrás: http://karlformetro.com/