palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kedvenc mesehősöm rajzpályázat

minyata pályázatA MINYATA Egyesület rajzpályázatot hirdet 8-12 éves korú gyermekek számára. Idén a téma: „Kedvenc mesehősöm”. A választott főhősök lehetnek a szüleid kedvencei vagy napjaink hírességei. Lehetnek pozitív vagy negatív karakterek. Képregényhősöktől kezdve, filmfigurákon át, regények főhősei. Olyan mesehősökre gondoljatok, akikre szívesen gondoltok, és jelent számotokra valamit.

A nevezés ingyenes. A pályázat három győztese térítésmentesen részt vehet az Egyesület nyári táborában (2015. július 18-25. között Káptalanfüreden). Kettőt az Egyesület Rajzpályázat Bizottsága két külön kategóriában (8-10 és 10-12 korig), egyet a Facebook közönsége szavaz meg korosztálytól függetlenül.
Minden további díjazott egy könyvet, valamit a II. helyezettek egy társasjátékot és 2db színházjegyet nyernek egy budapesti színház júniusi előadására, illetve a III. helyezettek egy társasjátékot nyernek a könyvek mellett.

(Az Egyesület a táborba, illetve a színházba utazás költségét nem téríti meg, arról a szülőknek kell gondoskodnia. Viszont a táborba külön busz indul 2015. júl. 18-án Budapestről.)

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. Azért, hogy a nyertesekkel fel tudjuk venni a kapcsolatot, és nyereményüket megkaphassák a művek hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan, fel kell tüntetni:
– a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámát és email címét) és a kép címét.

A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni.
Témába nem illő, elektronikus formában leadott vagy A4-es mérettől eltérő alkotásokat nem tudjuk elfogadni és értékelni.

A pályamunkák leadási határideje 2015. április 10.,
a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Az alkotásokat a következő címre küldjék:
1098 Budapest, Epreserdő utca 38./II. lh. I./2.

Elbírálásuk az Egyesület Rajzpályázat Bizottságának tagjai által történik 2015. április 18-án, így kiderülnek az I., II., és III. helyezettek (a két korkategória: 8-10 és 10-12 éves korig).
Továbbá a legjobb nevezett alkotások 2015. április 22-től az Egyesület Facebook oldalán kiállításra kerülnek, ahol szavazásra bocsátjuk őket 2015. május 17-ig. A legtöbb like-ot elérő közönségdíjas pályázat alkotója szintén térítésmentesen vehet részt az Egyesület nyári táborában, illetve a II. helyezett 2db színházjegyet, 1db társasjátékot, 1db könyvet, a III. helyezet 1db társasjátékot és 1db könyvet nyer. Minden 100 like feletti kép tulajdonosa ajándékcsomagot kap.

A nyerteseket telefonon és email-ben értesítjük.

Tavalyi pályaművek a „Kedvenc nyári sportom” pályázaton: Rajzpályázat 2014.

További információ:

Dalosné Tóth Zsuzsanna, email: tzs@minyata.hu, telefon: 0620/663-0508 vagy
Dalos László, email: dalos.laszlo@minyata.hu, telefon: 0620/663-0005