palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Utopia Studio pályázata zenekarok számára

Utopia Studio pályázatAz Utopia Studio pályázatot hirdet fiatal rockzenekarok számára! A pályázat olyan rockzenekaroknak nyújt hangfelvételi lehetőséget, akik kreatív zenei elképzelésekkel és motivációval rendelkeznek saját szerzeményeik megvalósítására. Célunk, hogy a legjobb minőségben elkészített hanganyag segítségével minél több tehetséges, fiatal zenekart segítsünk a siker útjára. A pályázatunkon pozitív elbírálást nyert zenekarok minimum három, maximum öt hangfelvétel elkészítésére kapnak lehetőséget.

A pályázat célja: Tehetséges rockzenekarok anyagának részfinanszírozása. Emellett az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében online értékesítési lehetőséget is felkínálhat a zenekaroknak az elkészült felvételek internetes kiadásához.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Pályázat határideje: 2015. április 19., éjfél

Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar megalakulásának történetét, célját, terveit! Csatolj 3 db hangfelvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (e-mail, telefon) is add meg a jelentkezéskor!

Jelentkezés:
Kattints ide (utopia_palyazati_adatlap ), és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, majd küldd el a palyazat@utopiastudio.hu  e-mail címre.

Pályázattal kapcsolatban bővebb információ a +36 (1) 217-3768-as telefonszámon kérhető.
Web:
http://www.utopiastudio.hu/