palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kisfilm pályázat-kreatív arcoknak-MyGreatFilm pályázat

mygreatfilmHa úgy gondolod, hogy szinte szétfeszít az alkotói vágy, tettre készen állsz valami fenomenális kisfilm létrehozására, kvázi megtisztelsz bennünket azzal, hogy bepillantást adsz művészlelked csöppnyi zseni-zugába, akkor nosza! Itt az alkalom. Teheted ezt bármivel, ami mozgó képet rögzít…sőt akár hangot is, de keverhetsz alá zenét, feliratozhatod. Kiapadhatatlan fantáziádra bízzuk.

Kik indulhatnak? Bárki. Bár, ha a játékban nem is kívánsz részt venni (ami sajnálatos volna, hisz mi vesztenivalód van?), regisztrálnod azért mindenképpen szükséges, meg üzenni Nekünk, hogy tudjuk már lázasan dolgozol.

Téma – a blogon hever: Nyilván a MyGreatFilmmel kapcsolatban kell valamilyen kisfilmet készítened. Ehhez minden szükséges adatot és elérhetőséget megtalálsz ezen a blogon.

Mettől meddig? Mondjuk ettől a pillanattól kezdve, december elsejéig. Mert az olyan jó dátum. A kisfilm hossza minimum 15 mp lehet és teljes hossza nem haladhatja meg a 2 percet. A pályázók a kockavadasz [ide_a_kukacot] gmail [pont] com -ra küldhetik be anyagaikat, melyeket mi feltöltünk saját YouTube Chanelünkre, és szavazásra bocsátunk.

Cserébe mit adunk? Versenyközeget. Ahol az olvasók kommentekben szavazhatnak, milyennek is gondolják az alkotásodat. 10.000 Ft-ot a legjobb helyezettnek. No és ha időközben megtaláljuk kedvenc kultúrmecénásunkat, akkor az adomány 30%-át szétosztjuk a pályázók legjobbjai között. Ez lehet soooook pénz is, meg kevés is.  Erről olvass bővebben a nyeremények bejegyzésnél.
Ha lélegzetelállítóra sikerül a pár perces kisfilm, akkor az alkotó nevével szignózva kikerül a www.mygreatfilm.com főoldalára. (Ha hozzájárul, és nem szégyenlősködik.)

Főbb irányelvek

  1. Ne légy bántó – Ne küldj fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú megjegyzéseket. Szal’ az olyanokat, hogy A nagy zabálás (Etióp fantáziafilmetűd) hagyjátok ki.
  2. Ne támadd a kisebbségeket – Ne küldj, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
  3. Ne plagizálj, ne lopj – Ne küldj olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod, vagy amit más már feltöltött.
  4. Ne sértsd mások jogait – Ne küldj, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot, vagy egyéb jogot, jogszabályi előírást sérthet.

A tartalmi irányelvek betartásáért a pályázó szavatosságot vállal, azok megszegéséért, az abból eredő károkért a pályázó maga felel.

Forrás: http://mygreatfilm-kockavadasz.freeblog.hu/