palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Klímaőrjárat 2010 vetélkedő

Eghajlat Riadó vetélkedőA Magyar Természetvédők Szövetsége és a Közép-magyarországi Zöld Kör  szervezésében ismét megrendezésre kerül a Klímaőrjárat elnevezésű vetélkedő, amely 2010. december 15-től 2011. április 22-ig, a Föld Napjáig célozza meg a klímaváltozással kapcsolatos tudás játékos átadásával a 10-14 éves korosztályt. A négy fordulón keresztül a gyerekek nem csak rengeteg, az éghajlatváltozással és egyéb globális problémákkal kapcsolatos információt szereznek, hanem egyéb készségeiket (pl. csapatmunka, kreativitás, íráskészség) is fejleszthetik.

A vetélkedőre 10-14 évesekből álló 3-5 fős lelkes csapatok jelentkezését  várjuk, akik a jelentkezési lap beküldése után kapják meg az érdekesebbnél érdekesebb fordulók (köztük oknyomozás kedves állatfigurákkal, meseírás, társasjáték tervezés) anyagát elektronikus formában.

A Klímaőrjárattal kapcsolatos részletes információt (fordulók menete, határidők, jelentkezési lap, díjazás) megtalálhatják a www.eghajlatriado.hu oldalon az iskola menüpont alatt. A jelentkezési lapot kérjük erről a weboldalról letölteni és a klimaorjarat@mtvsz.hu email címre elküldeni december 15-ig.

További kérdés és információkérés esetén, kérjük, forduljanak Kis Klára programfelelőshöz a klara@mtvsz.hu email címen, illetve a +36-1-216-7297 irodai telefonszámon.

Bővebben: http://www.eghajlatriado.hu/index.php/kezdlap/36-iskolak/89-klimarjarat-2010-vetelked