palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KLM Koffer Art pályázat

KLM pályázatokAmszterdam, San Francisco, Sanghaj, Lima, és Fokváros…A Te fantáziádat melyik város indítja be? A KLM Holland Királyi Légitársaság fennállásának 90. évfordulóján művészeti pályázatot hirdet. Mutasd a bőröndöd, megmondjuk ki vagy!

Válaszd ki a kedvencedet a KLM 5 kiemelt célállomása közül, és egy bőrönd felhasználásával mutasd meg, hogy Téged mire inspirál: legyen szobor, kép, vers vagy bármilyen absztrakt alkotás…lényeg, hogy alkotásodhoz használj fel egy bőröndöt, de minél kreatívabban.

A pályázat két fordulós: Az első körben június 15-ig kell benyújtani a látványterveket: ezekből választja majd ki a zsűri a legizgalmasabbnak ígérkező 20 pályaművet.

A második fordulóban a zsűri a művészek már elkészített alkotásait véleményezi, amiket a KLM Koffer Art kiállításán már a nagyközönség is megismerhet.

Díjazás

  • A kiállító alkotóknak média megjelenést biztosítunk.
  • A legjobb 5 pályamű alkotói egy-egy repülőjegyet nyernek Amszterdamba. (Abban az esetben,ha alkotó team munkája nyer, az alkotók közül csak egy fő utazhat)
  • Fődíj: A kiállítás megnyitójakor a zsűri véleménye alapján kiosztásra kerül a fődíj is, ami egy felejthetetlen út Sanghaj-ba, a „100% design” kiállításra.
  • Közönségdíj: A kiállítás látogatói által legjobbnak talált alkotás készítője egy kétszemélyes amszterdami hétvégét nyer.