palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Körtvélyes Éva újságírói díj pályázat

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2022-ben újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró, az egyesület alapítója, a mellrák elleni mozgalom meghonosítójának emlékére.

Az egyesület a díjat annak a magyar újságírónak vagy bloggernek ítéli oda, aki a 2021. november 1.-2022. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában
– a szűrésről,
– a diagnosztizálásról,
– a terápiákról,
– a betegségről,
– illetve annak bármely vonatkozásáról, vagy a COVID-19 világjárvány fentiekre való hatásáról
olyan
– cikket
– blogot publikál(t),
– vagy rádiós, televíziós, egyéb online anyagot készít(ett),
amely
– tudományos tényeken alapul,
– és társadalmi hatása és hasznossága következtében nagymértékben hozzájárul a témáról való
– korrekt és korszerű ismeretanyag széles körű terjesztéséhez.

A díj összege: nettó 250 000 Forint, amely a nyertes bankszámlájára kerül átutalásra.
Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, online térben, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal. (Blog esetén megjelölve azon bejegyzést, amelynek értékelését a pályázó pályázati munkaként figyelembe venni kíván, amennyiben a műfaj jellege okán, a kuratórium a bejegyzés hátterét, a blogoló általános üzenetét, a pályázati anyagot körülölelő tartalmat is értékeli, amely tartalom szellemisége nem lehet ellentétes a pályázati kiírás szempontrendszerével.)

A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban, online közölt anyagok terjedelme maximum 30 perc lehet.

A nyomtatott írásokat (beszkennelve vagy pdf formátumban), a televíziós, rádiós műsorokat, blogokat, elektronikus (link) formában – a megjelenés helyét és idejét megjelölve -, a honlapon elérhető adatvédelmi nyilatkozat kitöltésével és aláírásával kérjük eljuttatni a kozpont@egeszseghid.hu e-mailcímre. Az adatvédelmi nyilatkozat ide kattintva érhető el: Adatvédelmi nyilatkozat
A pályázati anyagok címében kérjük feltüntetni: Pályázat a Körtvélyes Éva újságírói díjra.
A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul nevének és a pályázati anyagának nyilvánosságra hozásához.
A pályamű beküldhető a szerző által, illetve más/harmadik személy által is. Ebben az esetben szükséges a jelölt személy telefonos elérhetőségét is megadni, részére az adatvédelmi nyilatkozatot e-mail formájában külön megküldjük, amelynek szabályos visszaküldésével válik érvényessé a pályázat.
A nyertes pályázó nevét és pályaművét a lebonyolító szervezet a honlapján (www. egeszseghid.hu) közzéteszi, a díj és az ezzel járó oklevél átadásáról a nyertes pályázót az Egyesület külön értesíti.

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. november 06. 24 óráig.
https://egeszseghid.hu/kortvelyes-eva/