palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Köszönjük, Sió! Iskolatáska Program 2013

Idén hatodik alkalommal hirdette meg a Sió-Eckes Kft. a Köszönjük, Sió! Iskolatáska Program pályázatát. A tavasszal jelentkezett, és a nyári szünetben értesített alapítványok a múlt héten vehették át a több mint ezer csomagot az ország 110 pontján. A Köszönjük, Sió! csomagok iskolatáskáiban a tanévkezdéshez szükséges eszközök, grafit- és színes ceruzák, festékek, vonalzó és a Sió-Eckes által gyártott frissen préselt levet tartalmazó Iskolagyümölcslé található.

Több mint 1000 rászoruló, a közösségben aktív, szorgalmas és jó, jeles vagy kiváló tanulmányi eredményt elért alsó tagozatos kisdiákok vagy éppen az óvodából idén szeptemberben az iskolába induló apróságok, részesülnek a Program adományában.

Az idén több mint 3300 rajzzal bővült az online galéria, ahol azok az alkotások tekinthetők meg, melyekkel gyermekek ezrei támogatják rászoruló társaik pályázati részvételét.

„Többszáz pedagógus áldozatos, odaadó munkájának köszönhető, hogy idén is örömet szerezhetünk a mintegy 800 család több mint ezer gyermekének. Ezekből a számokból is jól látszik, a pályázatok elbírálásakor külön figyelmet fordítunk arra, hogy a testvérek egyenlő esélyeit megteremtsük. A tavalyihoz hasonlóan, 2013-ban is, az Office Depot a partnerünk, akik kiváló minőségű, ergonomikus eszközöket kutatnak fel számunkra.

Nagyon várjuk a tanévnyitókat követően érkező, meghatódott gyermekekkel teli fényképeket, amik sosem kerülnek nyilvánosságra, hiszen az ő személyiségi jogaik megőrzése mindennél fontosabb számunkra.” – kommentálta a hírt Nagy Györgyi, a Program felelőse, a Sió-Eckes vállalati PR tanácsadója.

Tények, adatok

A Köszönjük, Sió! Program 2008 óta működik.

2008-2013 között

  •    több mint 6400 rászoruló gyermek részesült adományban,
  •    mintegy 16 000 gyermekrajz gyűlt össze az online galériában,
  • többszáz magyarországi település közel 550 különböző oktatási intézményének pedagógusai, diákjai dolgoztak közösen a sikerekért, és mutatják be rajzaikkal évről-évre, hogyan segítenék társaikat

A Program következő szakasza jelenleg is zajlik, hiszen az iskolák 2013. szeptember 30-ig gyűjthetik a szavazatokat az online galériában található rajzokra, amiről a www.koszonjuksio.hu oldalon, valamint a Köszönjük, Sió! Program Facebook oldalán olvashatnak.

További információ:

Sió-Eckes Kft. – az Eckes-Granini Group tagja

Nagy Györgyi, PR tanácsadó (gyorgyi.nagy@eckes-granini.com 06-30-823 66 20)

www.koszonjuksio.huwww.facebook.com/koszonjuksioprogramwww.iwiw.hu/i/Koszonjuk-SIO-Program-14153510