palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Köszönjük Sió! rajzpályázat

köszönjük sió pályázatMutasd be, hogyan tennéd jobbá saját és barátaid életét a SIÓ-val! Készíts rajzot, add oda tanárodnak, hogy az iskola pályázatába tehessék és elküldjék nekünk! Így a SIÓ támogathatja iskolatársaidat. Nem számít hány éves vagy, ha általános iskolába jársz, a Te helyed is a segítő rajzolók között van!


Munkádat jutalmazzuk, a 100 legjobb ötlet beküldője SIÓ ajándékcsomagot kap! A legügyesebb közösségek pedig SIÓbulit nyerhetnek iskolájuknak!

Hogy mi az a SIÓbuli, itt megtudhatod!

Rajzodat, iskolád pályázatának beérkezése után, megjelentetjük az Interneten található Galériában. Addig pedig böngészhetsz a tavalyi munkák között.

Ne felejtsd el, olvashatóan rajzod hátuljára írni saját neved, iskolád nevét és az osztályodat! Hogy tanárod tudja, kinek a munkáját csatolja Iskola pályázatához.

Kérjük, továbbra is járj nyitott szemmel, és segíts mindazokon, akiken tudsz. Nemcsak nagy tettekkel, hanem apró, néha semmiségnek tűnő mozdulatok, egy mosoly, máskor csak egy kedves kérdés vagy egy új ismeret megosztása is nagy öröm és segítség lehet társaidnak, barátaidnak.

A SIÓ máskor is kéri majd a Te segítségedet, kérjük, egész évben figyeld a SIÓ programokat.

Élj aktívan és egészségesen, figyelj oda, hogy mit iszol és eszel!

Beadási határidő: 2010 május 31.

Amennyiben a pályázattal vagy a programmal kapcsolatban további kérdése van, kérjük jelentkezzen az alábbi emailcímen: koszonjuksio_kukac_koszonjuksio_pont_hu .

Köszönjük, hogy segítesz nekünk!

A mi világunk. SIÓ

Forrás: http://www.koszonjuksio.hu/