palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Közvetlen Értékesítők Szövetsége logópályázat

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége pályázatot hirdet új logójának megtervezésére egyetemi és főiskolai hallgatók, diákok részére! A legjobb pályázat 50 000 Ft-os díjazásban részesül és a nyertes pályázó meghívást is kaphat külsős tervezőként az Armadillo Kreatív Ügynökség projektjeiben való részvételre! A második és harmadik helyezett, valamint a „közönség díjas” pályázat is díjazásban részesül! Pályázni lehet 2012. december 10-ig!

 

Logó pályázatunk mai beküldési határidejét meghosszabbítottuk december 20-ig(!).
Pályázati határidő meghosszabbítása! Új időpont: december 20. 24:00 óra!
Kedves Pályázók és kedves Érdeklődők! Köszönjük a sok pozitív visszajelzést és érdeklődést! Nagyon sok kérés és kérdés jött hozzánk, hogy a közelgő, ill. már elkezdődött vizsgaidőszakra, valamint az felsőoktatási intézményekben zajló aktuális eseményekre való tekintettel meg tudnánk-e hosszabbítani a jelentkezési határidőt! Nem szeretnénk elvenni senkitől a lehetőséget, aki pályázni szeretne, ezért átgondoltuk a kérést és most örömmel jelenthetjük be, hogy meghosszabbítjuk a pályázati határidőt 2012. december 20. csütörtök 24:00 órára!
A beküldött pályamunkákra december 21-én estétől a Facebook oldalunk alatt futó Alkalmazáson keresztül lehet majd 2013. január 7-ig szavazni a közönség díjért.
A döntést 2013. januárjában hozza meg a zsűri, ezért a hosszabbítással nem sérülnek az érdekei azoknak sem, akik már beadták pályamunkájukat.
Köszönjük az eddig beérkezett színvonalas pályázatokat, a befektetett munkát és időt!
Várjuk a további munkákat és érdeklődőket!
Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Pályaművek felhasználása:

A nyertes pályamű megvalósításra és felhasználásra kerül, a Közvetlen Értékesítők Szövetségének új arculatának kialakításakor.

A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye a szerző feltüntetésével.

Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött grafikai terveknek ő a szerzője, ill. megjelölte annak pontos szerzőjét, és ezáltal joga van publikáltatni.

A feltöltő személy garantálja a feltöltött, ill. beküldött pályaművek eredetiségét.

Egy pályázó több, maximum 3 db pályamunkával is nevezhet.

Díjazás, nyeremények

1. díj

Tervezői díj, netto: 50 000 Ft! +Tárgynyeremény:Wacom Bamboo Pen&Touch Small Digitalizáló tábla (multi-touch funkció, USB, tollal együtt) + termékcsomag 35 000 Ft étékben!

2. díj

Tárgynyeremény: TOSHIBA Stor.e Basics külső hordozható merevlemez – 1 TB kapacitással + termékcsomag 45 000 Ft értékben!

3. díj

Tárgy nyeremény: Hp (A4) szkenner + termékcsomag 22 000 Ft értékben!

KÖZÖNSÉG DÍJ

Tárgynyeremény: Könyvcsomag 16 000 Ft értékben (Bergström, Bo – Bevezetés a vizuális kommunikációba, Fishel, Catharine – Gardner, Bill – Logótár 2. és 3. rész) + termékcsomag 75 000 Ft értékben!

A pályázat kiemelt támogatói és a termékcsomagok összeállításában közreműködő cégek: NuSkin, Herbalife, Orflame, Avon, Amway, Sunrider, Zepter

A LOGÓRA VONATKOZÓ ELVÁRÁSOK

A logó fejezze ki a Közvetlen Értékesítők Szövetsége tevékenységét, egyben legyen a közvetlen értékesítés szimbóluma.

Filozófia: A szövetség működésének célja, hogy összefogja mindazon közvetlen értékesítő cégeket, akik jogszerűen végzik a tevékenységüket Magyarországon. A szövetségnek feladata az Etikai kódex betartatása a tagokkal. Kiemelt feladata a piacon szabályosan működő cégek és az etikai szabályokat és törvényeket felrúgva működő cégek közötti különbség feltárása, bemutatása és tájékoztató tevékenység szervezése a fogyasztók felé.

Üzenet: A szövetség, a teljes közvetlen értékesítési szakmát képviseli Magyarországon. A szövetség független szervezetként látja el a szakma és a tagcégek érdekképviseletét és felügyeli a tagszervezetek etikus és törvényes működését.

Kulcsszavak: etikus, törvényes, megbízhatóság, stabilitás, bizalom, szövetség, fogyasztók védelme, személyes kapcsolat, közvetlenül a fogyasztóknál, értékesítés, kereskedelem.

Stílus: Elegáns, modern formavilág, XXI. századi, és jól felismerhető. Jól megkülönböztethető legyen minden más civil szervezet és közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég logójától. Pozitív képet kell mutatnia a szövetség törekvéseihez.

Színvilág: Kék színek pasztell és egyéb árnyalatainak használata más kísérőszínek mellett javasolt, de ez nem feltétlen elvárás.

Technikai követelmények: online és offline megjelenésen is jól felhasználható, promóciós termékeken (nyomtatott reklámanyag, videó, cégér, web stb.) való megjelenésre alkalmas.

A beadott pályaműveknek minimálisan tartalmaznia kell a logó grafikai elemét és az alább előírt szöveges elemeket az alábbiakban megadott mindkét verzióban:

  1. a logó elnevezéssel (Közvetlen Értékesítők Szövetsége)
  2. a logó elnevezéssel (Közvetlen Értékesítők Szövetsége, DSA Hungary)

Tartalmaznia kell a színkódokat (CMYK, RGB színtérben), a logó használatának szabályait, az alkalmazott betűtípust, valamint készítőjének hozzájáruló nyilatkozatát arról, hogy nyertes pályázat esetén szerzői jogáról lemond a Közvetlen Értékesítők Szövetsége javára.

A pályázati anyag elvárt formátuma:

  • pályázat –  .pdf formátumban, legfeljebb 7 MB méretben, melyben a grafikai tervekről készült mintaképek vektoros formátumban szerepelnek.
  • pályázati jelentkezési lap – az eredeti  .doc formátumban.

Pályázati jelentkezési lap

A jelen kiírás mellékletét képező dokumentum, mely tartalmazza a pályázó személyi adatait és elérhetőségeit (név, születési hely és idő, levelezési cím, adószám, egyéni vállalkozói igazolvány száma, telefonszám, e-mail cím, a felsőoktatási intézmény neve).

A megadott személyes adatokat a Kiíró a pályázathoz kapcsolódóan bizalmasan kezeli.

Pályázat beadása és határideje:

A 2012. december 10-ig postai úton feladott vagy emailben elküldött, a megadott technikai feltételeknek megfelelő pályázatokat tudjuk elfogadni.

Posta cím: Közvetlen Értékesítők Szövetsége,Budapest1133, Váci út 76. III. emelet.

Email: palyazat@armadillo.hu

A pályázat elbírálása

A pályázat egyfordulós.

A Kiíró által felkért bírálóbizottság (Közvetlen Értékesítők Szövetsége elnökség tagjai és az Armadillo Kreatív Ügynökség művészeti vezetője és ügyvezető igazgatója) – a szerző kilétének ismerete nélkül – 3 díjazottat választ a beadott pályázatok közül.

A Kiíró által a pályázat lebonyolításáról létrehozott Facebook Alkalmazás oldalon a beérkező pályaműveket közzéteszi, ahol közönség szavazatok alapján a legtöbb szavazatot kapott „Közönség díjas” pályamű külön díjazásban részesül.

A Kiíró a nyerteseket e-mail-ben értesíti.

Letölthető dokumentum

Pályázati adatlap

A pályázatról bővebb információkat és folyamatos tájékoztatást kaphatnak:

Közvetlen Értékesítők Szövetsége / DSAHungary

1133 Budapest, Váci út 76.
Telefon: +36 1 883 0456
Fax: +36 1 883 0301
E-mail: palyazat@armadillo.hu

http://www.facebook.com/KozvetlenErtekesitokSzovetsege

http://www.facebook.com/events/224231014376525/

Web: www.dsa.hu