palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KreaNod szlogenpályázat

KreaNod szlogen 50 ezer forintért.

 

Megbízó bemutatása: Kis cég vagyunk, amit eltökélt hazai fiatalok és kevésbé fiatalok rengeteg áldozat árán hoztak tető alá. Törekedtünk arra, hogy a kezdeti időkben magunk tudjuk finanszírozni a fejlesztést, hogy abszolút a saját szánk íze szerint működjenek az alapok. A fejlesztési nehézségek bár néha lelomboztak minket, valamiből mindig merítettünk erőt, és most itt vagyunk végre. Mindig a hitelességet és az őszinteséget tartjuk szem előtt, mert ez a fajta nyíltság szinte hiánycikk itthon. Nem akarjuk többnek láttatni a KreaNodot, mint amire képes, de azt sem hagyjuk szó nélkül, ha valaki indokolatlanul degradálja. Hisszük, hogy meglesz a helyünk a hazai palettán, és bár sokszor némi ellenszélben, de néhány kreatívnak jó hatással lehetünk a karrierjére, a megbízók pedig elfelejthetik a negatív élményeiket és aggályaikat a marketingeszközök megrendelésével kapcsolatban.

Feladat: Egy ütős szlogen megírására kérünk Titeket, ami szóközökkel együtt maximum 50 karakter hosszú, és már első olvasáskor tudatosítja mindenkiben, kik is vagyunk mi. Fejezze ki, hogy a középpontban a kreativitás és a közösségépítés áll, amik révén a lehetőségeink szinte határtalanok. Itt tiszta verseny lesz, nincs pardon.

Célkitűzés: Nálunk a tehetség és a munka értéke számít, így szeretnénk, ha innentől kezdve a hazai kreatívok érvényesülése csak ezektől a szempontoktól válna függővé. A megbízóink széles e honban pedig lássák be, hogy itt amellett, hogy álmaik kreatívját is megtalálhatják, a pályázatindítással még tágabbra nyílnak a kapuk. Ebben az esetben ugyanis eldönthetik azt is, hogy mennyi pénzért és mikor szeretnének több szakember megoldásából válogatni kockázatok nélkül. Igen, ezt mindet, és igen, ehhez egy kifejező szlogenre is szükségünk lesz. Visszatükrözze a fiatal, innovatív, modern felfogást, amit képviselünk azok számára, akik találkoznak vele.

Célközönség: Az összes hazai kreatívot meg szeretnénk szólítani kortól, nemtől, tanulmányoktól és szakmai tapasztalattól függetlenül. Az ő elcsábításuk ténye pedig leginkább az innovációra nyitott hazai KKV tulajdonosok, valamint a marketing döntéshozók és tanácsadók szívét lenne jó, ha melengetnék.

Ígéret/támogatás: Kreatívjaink számára a pénzkereseti lehetőség mellett kiemelkedő megjelenést is biztosítunk, amit a portfólióépítés és a jobbnál jobb toplista helyezések révén a végletekig tupírozhatnak. Tehetik mindezt olyan helyen, ahol keresni is fogják őket. Meg akarjuk ugyanis szüntetni megbízónk kreatív éhségét azzal, hogy nálunk válogathatnak a jobbnál jobb tehetségekből, de akár pályázat útján is megkaphatják az igényelt munkát, ahol mindent testre szabhatnak, és kockáztatniuk sem kell.

Márka jellemzése: Fiatalos alkotók, innovatív technológia és őszinte kommunikáció. Nem akarunk többnek tűnni, mint akik vagyunk, az érintett területen viszont mi vagyunk a legjobbak, és ezt bárki előtt vállaljuk. Ez a „Mi” az itt összesereglő kreatívokat takarja, akik minden feladatra ütős megoldásokat fognak összerakni.

Médiaterv: Szlogenünkkel mindenki találkozhat majd, ugyanis a headerben biztosítunk neki helyet, egyéb felhasználása pedig az adott formátumtól függ. Szerepelhet hirdetésekben és szponzor cuccokon is.

Stílus: Ahogy az oldal többi írása, a szlogenünk is közvetlen, fiatalos hangnemet üssön meg. Értse a mondanivalót egy internetfüggő kreatív, és egy 50-es KKV tulajdonos is.

Kerülendő: Kerüljétek a mesterkéltséget, és ne akarjatok erőltetetten humorosak lenni, a szóvicceket nem szeretjük. Az idegen szavak, és az internetes szleng szintén kerülendő. Magyarok vagyunk, beszéljünk is úgy.

Pályázatok beadása (meghosszabbított határidő): 2013. március 10.

Díjazás: 50 000 HUF

Kapcsolat

+36 20 951 6661
info@kreanod.hu

Forrás: https://kreanod.hu