palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kreatív vagyok! szlogen- és logó író pályázat

Az Oravecz Nóra blog bemutatja: Kreatív vagyok! szlogen- és logó író pályázat az F&F támogatásával. A blogként is funkcionáló facebook fanpage (facebook.com/oravecznora) idén júniusban ünnepli fennállásának első születésnapját, ebből az alkalomból kifolyólag hirdet szlogen- és logó pályázatot az F&F támogatásával.

Mondd meg a tutit, vagy kapd elő a Photoshopot, és alkoss egyedit és maradandót!

1. kategória: Szlogen író

Kreatívkodj, találd ki, aztán húzd rá a legjobb szlogent a facebook.com/oravecznora oldalra. Legyen rövid, tömör, frappáns, szóközökkel együtt kb. 40 karakter.

Mondd meg a tutit, és nyerj F&F Divat ajándékcsomagot!

2. kategória: Logó tervező

Otthon vagy a Photoshopban, és kreativitásban sincs hiányod? Mutasd meg mire vagy képes, és ha a te művedre esik a választás, máris egy értékes F&F Home ajándékcsomaggal vagy gazdagabb!

+ A Timeline borítójára is van ötleted? Készítsd el, és nyerj meglepetés ajándékcsomagot!

A pályázat menete: Küldd be az általad kitalált szlogent és/vagy az elkészített logót a kreativ.vagyok.palyazat@gmail.com címre június 30-ig. Tüntesd fel benne a neved, e-mail- és postai címed, és a tárgyban jelezd, hogy melyik kategóriát pályázod meg.

Tárgy: Kreatív vagyok!  – Logó VAGY szlogen
Határidő: 2012. június 30., 24.00
Eredményhirdetés: 2012. július 1.

Eredményhirdetés: A blog tulajdonosa dönt, majd július 1-jén teszi közzé a két nyertes nevét, és kezdi el használni az új logót és szlogent a facebook oldalán és honlapján.

GY.I.K.:

Az Oravecz Nóra által kiválasztott, az arculatához legjobban illő logót és szlogent az oravecznora.com és a facebook.com/oravecznora oldalakon publikáljuk, a szerző neve (+ha van honlap linkje) pedig a visszavonásig kint szerepel majd a hamarosan megújuló oravecznora.com honlapon, és a facebook fanpage adatlapján is. Továbbá a jövőben kiadásra kerülő Oravecz Nóra könyvek impresszumában a logó szerzője szintén feltüntetésre kerül (2. könyv tervezett kiadása idén július).

A pályázati anyag beküldésével a Pályázó vállalja a felelősséget munkája jogtisztaságáért, és elismeri, hogy a beküldött logó/szlogen a saját szellemi terméke – nem az internetről töltötte le, mástól lopta. A Nyertesek ingyenesen lemondanak és a Szervezőre engedményezik a szlogenre és logóra vonatkozó szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos személyhez fűződő jogukat (ideértve, többek között a szerzői jogot is).

A pályázat kiírói a változtatás jogát fenntartják. A pályázatból ki vannak zárva a pályázat szervezői, és azok hozzátartozói. A két nyertes beleegyezik abba, hogy a művét publikálják, és nevét megosszák az említett online felületeken.

Nyeremények átvétele: A nyeremény átadása postai úton történik.

A Szervezők:

www.oravecznora.com

Támogatóink:

F&F – ffdivat.hu