palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kreatívok harca: A kávé nem csak fekete, a papír nem csak fehér

Kávéval indítod a napod, imádod a színét, az illatát és az ízét? Ha szavakkal már nem tudod kifejezni rajongásodat, alkoss belőle valami izgalmasat! Várjuk művészeti iskolák hallgatói, ügynökségek, és autonóm alkotók munkáit a Papyrus és a NESCAFÉ Dolce Gusto közös Kreatívok harca pályázatára.

Dolgozz a Papyrus Hungária Zrt. kreatív papírjaira szabadkézzel, vagy grafikai programmal. Ha kézzel rajzolnál, papírmintáidat a játékba való regisztrációt követően a Papyrus, Cash&Carry raktáráruházában (1139. Budapest, Forgách u. 9/b.) veheted át. Ha a számítógépeden terveznél inkább, töltsd le a Neked legjobban tetsző papírmintát egyetlen kattintással, és már alkothatsz is.

Játssz velünk és nyerd meg a főnyereményt, egy NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada Dots gépet.

A lényeg, hogy valami izgalmasat és egyedit alkoss. Nem csak egy, hanem több ötleted is van? Válaszd ki a legjobb képeidet, és töltsd fel őket a Papyrus Hungária Zrt. Facebook oldalára!

Érdemes játszanod, mert a kategóriánként 10 legtöbb szavazatot kapott alkotás nemzetközi zsűrink elé kerül, melynek elnöke, a híres spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada. A megnyerhető design kávégépet maga Agatha tervezte, és minden bizonnyal a múzsáddá válik majd. Játssz, hogy a Tiéd lehessen a főnyeremény, akár egész évre elegendő kávékapszulával!

A szavazás
Győzd meg ismerőseidet, hogy Te vagy a legjobb, és söpörd be az elismeréseket szavazatok formájában, a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Facebook oldalán.

A szavazatok többet érnek, mint gondolnád, hiszen a szavazók hetente értékes ajándékokkal lehetnek gazdagabbak.

A legszerencsésebb voksoló hazaviheti a híres spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada tervezte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Dots kávégépet, amely minden bizonnyal a konyha díszévé válik majd.

Heti nyereményeink között összesen 100 doboz kapszula vár gazdára, legújabb, bársonyos ízeinkből, de kisorsolunk még 50 darab NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato-s pohárkészletet, 5.000 Ft értékű Papyrus® vásárlási utalványokat, és gyönyörű Agatha Ruiz de la Prada füzeteket is.

A Papyrus® és a NESCAFÉ® Dolce Gusto®közös Kreatívok harca játéka 2012. október 1-étől, 2012. november 30-án, éjfélig tart.

További részletek a Papyrus Hungária Zrt. Facebook oldalán.