palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Küldd a mosolyod! dalpályázat

küldd-a-mosolyod pályázatKüldd el TE a „Küldd a mosolyod” győztes dalát! A NextPRO Zrt., mint licenc tulajdonos, és a Magneoton Hanglemezkiadó és Management, mint kiadó, meghirdetik a „Küldd a mosolyod – Nicest Children Of The World” akcióhoz kapcsolódó dalpályázatot.

A dalpályázaton bárki részt vehet eredeti (eddig meg nem jelent) felvételekkel, akár több dallal is.

A dalpályázat célja igényes könnyűzenei felvételekből kiválasztani azokat a produkciókat, amelyek a Küldd a mosolyod akcióhoz a legjobb üzenetet képesek kifejezni mind zeneileg, mind szövegileg.

Figyelem!  Nem gyermekdalokat keresünk.

A dalpályázat mottója: Gyerekekről felnőtteknek.

A meghirdetők által felkért zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 12 produkció 2011 májusában megjelenik album formájában, amelyet először a „Küldd a mosolyod” akcióra jelentkező gyermekek, illetve családok kapnak meg.

Az összes pályázati dal közül a szakmai zsűri és közönség szavazás alapján a legjobbnak ítélt dalból videóklip készül, és a produkció lehetőséget kap az angol változat elkészítésére egy Los Angeles-i stúdióban. Ezenkívül 2 millió forint készpénz és 20 millió forint értékű szerződés kerül szétosztásra a győztes dal előadói és szerzői között.

A Küldd a mosolyod akció – és egyben a dalpályázat – rendelkezik a Magyar Vöröskereszt hivatalos támogatásával. A CD bevételekből példányonként 200 forint kerül átutalásra a Vöröskereszt számlájára.

Azon országok nagy részében (83 ország), amelyekben a Nemzetközi Vöröskereszt, Vörös Félhold, stb. jelen van, szintén megrendezésre kerül a „Küldd a mosolyod” akció, így a magyar győztes dalnak akár 83 országban lehetősége nyílik válogatás albumokon való megjelenésre.

A pályázatokat emailben az info@magneoton.hu címre, illetve postai úton a Magneoton, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. címre várjuk.

A Magneoton a döntőbe jutott 20 pályázót hivatalosan értesíti.  A döntőbe jutott 20 dalból 12 produkció kerül kiválasztásra, és ezzel lehetőséget kap a Küldd a mosolyod albumon való megjelenésre.

A „Küldd a mosolyod” hivatalos weboldala: http://www.nicestworld.com/

Beküldési határidő: 2011. április 30.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • Hangfelvétel (magyar nyelvű, stúdió minőségű, 4:00 percnél nem hosszabb)
  • Dalcím
  • Előadó neve
  • Szerzők
  • Fénykép
  • Biográfia

Forrás: http://www.magneoton.hu