palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

„Le a kalappal” – Pályázat utcazenész formációk számára

Le a kalappal utcazenész pályázat

A Zene Háza küldetéséhez kapcsolódva „Le a kalappal!” címmel felhívást hirdet, melynek keretében fellépési lehetőséget biztosít feltörekvő szóló, vagy maximum 2 fős zenei formációknak.

A Zene Háza kiváló helyszín a hagyományos vagy éppen innovatív utcazenéléshez. A „Le a kalappal!” elnevezésű felhívás keretében izgalmas produkciók jelentkezését várjuk. A jelentkezők rövidebb, ismétlődő zenei blokkokkal, de akár egy hosszabb előadással is jelentkezhetnek a rendelkezésre álló 90 perces időtartamra. A rövidebb blokkokra akár 3×30 perces műsortervvel, míg a hosszabb előadásra egy 90 perces műsorral is lehet jelentkezni. Egy fellépő vagy formáció csak egy jelentkezést adhat be a kategóriában. A programsorozat fellépői saját hangszereiken mutathatják be produkcióikat, amennyiben a produkció hangtechnikát igényel, azt a fellépőnek kell biztosítania az előadáshoz. Az előadások szabadtéren, a Zene Háza közvetlen környezetében kapnak helyet.

A Le a kalappal! sorozatban fellépő formációk 2024. június 15. és 2025. június 15. között, várhatóan hétvégi időpontokban kapnak lehetőséget a bemutatkozásra a Zene Háza kültéri helyszínein.

Kik választják ki a jelentkezőket?
A Le a kalappal! program résztvevőit a Zene Háza programszerkesztői csapata külső zenei szerkesztők bevonásával választja ki.

Kiválasztás szempontjai:

  • a program egyedi koncepciója és művészeti értéke
  • a program technikai megvalósíthatósága

Jelentkezők köre és a jelentkezési határidő:
Bármely magyar adószámmal rendelkező önálló jogi személy. Felhívjuk a magánszemélyként pályázók figyelmét, hogy pozitív elbírálás esetén pénzügyi lebonyolító igénybevétele szükséges

A „Le a kalappal!” programra, az alábbi adatlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2024. június 15. éjfél

„Le a kalappal” – Pályázat utcazenész formációk számára