palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Légy Te a mobiltündér! ötletpályázat

A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség keresi Magyarország Mobil Tündérét!  Pályázz és  nyerj mobilalkalmazást    1 000 000 forint értékben!   A pályázat célja, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, az okos telefonokban rejlő
technikai  lehetőségeket  kihasználva  minél  több ember  számára  varázsoljuk  kényelmesebbé  és  élhetőbbé  a   mindennapokat.     Olyan  társadalmilag  hasznos  mobilalkalmazás  ötleteket  várunk civil szervezetektől, alapítványoktól, iskoláktól és magánszemélyektől, amelyek ebben segíthetnek  a  környezetünkben  élő  embereknek,  illetve megkönnyítik  az       adott  szervezet munkáját, és a segítségnyújtást.
A pályázat kiírója: A  Binga   Kreatív  Kommunikációs  Ügynökség  mobilalkalmazások  és  mobilra  optimalizált  honlapok fejlesztésére szakosodott csapata, a Mobinga.
A pályázók köre: Minden olyan 18. életévét betöltött magyar állampolgár, illetve  Magyarországon bejegyzett,  magyar  székhellyel rendelkező  non-profit  szervezet,  alapítvány, egyesület vagy oktatási intézmény, akik fontosnak tartják, hogy a technikát a segítségnyújtás szolgálatába állítsuk.
A nyertes pályázó díja: 
A legjobbnak és egyben leghasznosabbnak ítélt mobilalkalmazást az ügynökség lefejleszti 1  millió forint értékben.
A pályázat menete, jelentkezés módja, határideje: 
A pályázat lebonyolítása több fordulós rendszerben történik.
1.  forduló – Kvalifikáció 
A pályázatra szánt ötleteket az ügynökség Mobinga elnevezésű hivatalos Facebook oldalán  (http://www.facebook.com/mobinga.hu), a Mobil Tündér nevű alkalmazásba lehet feltölteni a  következőképpen:
  • Lájkold a Mobinga Facebook oldalát: http://www.facebook.com/mobinga.hu, majd lépj be az ott található alkalmazásba.
  • Kattints a „Pályázat feltöltése” menüre, majd készíts egy rövid leírást, melyben bemutatod magad és/vagy szervezeted, illetve néhány mondatban felvázolod magát  az ötletet, és hogy hogyan segítené a kitalált alkalmazás a munkátokat. (Mindezt egy rövid, maximum 2 perces videóban is megteheted, de nem ragaszkodunk hozzá, te választasz!)
  • Add meg a megfelelő adatokat, majd a részvételi feltételek és a szabályzat elfogadása után kattints a „Feltöltöm a pályázatom” gombra!
  • Oszd meg a pályázatod és gyűjts be 50 szavazatot a továbbjutáshoz.
  • Határidő: 2012. május  16. 
A legalább 50 szavazatot összegyűjtő pályamunkákból a Mobinga csapata 2012. május 21-ig kiválasztja a legjobbakat (maximum 10 pályázat), akik továbbjutnak a 2. fordulóba.
2.  forduló – Szavazatgyűjtés 
A döntőbe jutottak közül a 2012. június 4 -én 12:00-ig legtöbb szavazatot begyűjtő pályázat  nyer.
További feltételek és a pályázat részletes leírása a http://www.facebook.com/mobinga.hu oldalon található Mobil Tündér alkalmazás felületéről letölthető .pdf formátumban.
Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség
info@binga.hu
06-30-444-8351